dziękuję WAM za pomoc w przetrwaniu wieczoru

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:Mirko ja też nie malujęrobi to kosmetyczka
![]()
to jest cała historia:
od dziecka obgryzam paznokcie - tak teraz też![]()
jak zaczęłam pracę w banku musiałam coś zrobić - ratuje mnie tylko kosmetyczka i żel, który notabene też próbuję obgryzać jak się zapomnę![]()
![]()
wizyta co 3-4 tygodnie i nieraz już wymyślamy jak nas najdzie głupawka jak dzisiaj
![]()
kolor zrobiony jest żelem, a reszta ręcznie malowana
ewa_mrau pisze:Izusie, pazury ekstra!
ja malowałam tylko w liceum
potem odpadło, bo góry, bo wspinanie, bo koty, bo farba drukarska...
-----------
ja czytam co u Was reguralnie!
a piszę, niesty nie reguralnie, nawet u siebie
mam nadzieję, że połykanie czegoś co nie ma końca, udało Ci się przeżyć
-----------
... mry z zaśnieżonej Łodzi!
ewa_mrau pisze:Izusie, pazury ekstra!
-----------
-----------
isabell36 pisze:ewa_mrau pisze:Izusie, pazury ekstra!
-----------
-----------
ja też padłam![]()
u mnie nie tyle o malowanie chodzi co o ten żel wzmacniający paznokcie cobym ich nie zjadała![]()
przeważnie mam dystyngowane, stonowane, zrobione jedynie końcówki i jakiś delikatny szlaczek, ale wczoraj przed badaniem miałam głupawkę (chyba ze strachu) i dałam się namówić - ale nie żałuję![]()
no właśnie badanie ....
hmmmmm byłam czwarta i po pierwszej osobie, która wyszła miałam ochotę zwiać ... odgłosy straszne i babka zapłakana wyszła, że ona to pier...oli wszystko ją boli itd.
ale ja twarda jezdem, więc poszłam ... poprosiłam o duże znieczulenie najlepiej młotkiem![]()
panie mnie ułożyły - pani doktor i pielęgniarka przemiłe - nie powiem żeby to było przyjemne, ale pawikowanie po suto zakrapianej imprezie jest gorsze![]()
nic mnie nie bolało, po pół godzinie mogłam zjeść, mam jedynie troszkę obolałe gardło przy przełykaniu.
Diagnoza też nienajgorsza: żadnych zmian, jedynie 5 mm nadżerka w dolnej części przełyku. Diagnoza: refluks przełyku i Pani doktor proponuje bloker, jutro korzystam z wolnego i udaję się do rodzinnego z wynikami, może mi wyjaśni co to takiego ten bloker![]()
podsumowując: gstroskopia nie jest taka straszna
vanesia1 pisze:Ja też miałam niedawno, okropne uczucie zwłaszcza jak pompują powietrze. Odbija się wtedy jak staremu pijakowi
kuba.kaczor13 pisze:pod warunkiem ze wcześniej tym samym przyrządem nikt nie robił kolonoskopii
Pozdrawiam .Q.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 10 gości