Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:mialam tak jak kotinka, ja zwierze blokowe od urodzenia na wlasnym m bylam przeszczesliwa, jeszcze 10 lat temu nie chcialam slyszec o domu pod miastem... Do czasu jak pomieszkalaam w domu przyjaciol z okazji ich wyjazdi i wtedy to poczulam.... No i zaczelam miec problem z kolanem wiec 4 pietro zaczelo byc pulapka... Decyzja zapadla juz szybko i nie zaluje, choc do pracy odtad musze dojezdzac....
mir.ka pisze:ja mieszkałam na 3, bez windy i z psami musiałam daleko chodzić na spacery
shira3 pisze:mialam tak jak kotinka, ja zwierze blokowe od urodzenia na wlasnym m bylam przeszczesliwa, jeszcze 10 lat temu nie chcialam slyszec o domu pod miastem... Do czasu jak pomieszkalaam w domu przyjaciol z okazji ich wyjazdi i wtedy to poczulam.... No i zaczelam miec problem z kolanem wiec 4 pietro zaczelo byc pulapka... Decyzja zapadla juz szybko i nie zaluje, choc do pracy odtad musze dojezdzac....
mir.ka pisze:shira3 pisze:mialam tak jak kotinka, ja zwierze blokowe od urodzenia na wlasnym m bylam przeszczesliwa, jeszcze 10 lat temu nie chcialam slyszec o domu pod miastem... Do czasu jak pomieszkalaam w domu przyjaciol z okazji ich wyjazdi i wtedy to poczulam.... No i zaczelam miec problem z kolanem wiec 4 pietro zaczelo byc pulapka... Decyzja zapadla juz szybko i nie zaluje, choc do pracy odtad musze dojezdzac....
ja mieszkałam na 3, bez windy i z psami musiałam daleko chodzić na spacery
niekoniecznie...na stary, owszem, moze i tak, ale przy nowszych technologicznie i malych powierzchniowo? Masz wszystko jak w bloku i conajmniej 20 lat bez remontow... Kominek moze byc grzaniem jak u nas ale jak nie ma sily czy checi, na wlaczenie paluszkiem gazu czy pradu zawsze sie moc znajdzie. A juz kto ma pompe ciepla to ameryka....zaluje ze nas nie bylo na nia stac.Kotina pisze:tylko na domek zrobiłam się za stara![]()
shira3 pisze:niekoniecznie...na stary, owszem, moze i tak, ale przy nowszych technologicznie i malych powierzchniowo? Masz wszystko jak w bloku i conajmniej 20 lat bez remontow... Kominek moze byc grzaniem jak u nas ale jak nie ma sily czy checi, na wlaczenie paluszkiem gazu czy pradu zawsze sie moc znajdzie. A juz kto ma pompe ciepla to ameryka....zaluje ze nas nie bylo na nia stac.Kotina pisze:tylko na domek zrobiłam się za stara![]()
Kotina pisze:
A ja juz do żadnej pracy nie muszę dojeżdżać![]()
![]()
tylko na domek zrobiłam się za stara![]()
AnnAArczyK pisze:Kotina pisze:A ja juz do żadnej pracy nie muszę dojeżdżać![]()
![]()
tylko na domek zrobiłam się za stara![]()
Za stara![]()
![]()
![]()
Elu, bo przyjadę i wybiję głupoty z....
Nasz kolega z żoną kupił używany dom, zrobili remont, wprowadzili się tuż przed świętami, (kolega lat 59 ona 60), mieszkanie zostawili synowi i teraz czekają na wiosnę
I tak jak mówi Shira, ogrzewanie wg własnego gustu - my mamy gaz, piec elektryczny i węglowy, tak na wszelki wypadek- mąż sam budował nasze domy (córka ma naprzeciwko
) więc wstawiliśmy wszystkie trzy piece, niestety nie mamy kominka, ale mamy swobodę i szczęśliwe zwierzory:)
Kotina pisze:Dla kochanych Cioteczek ze szczególnym uwzględnieniem wielbicielek duuuużego puchatego Cymusia
Może Shirka wylooka łapinki cymusiowe![]()
Nie mogę się oprzec, aby nie cyknąć fotki Cymusiowi gdy widzę jak leży z wywalonym brzucholem![]()
tym razem nagrałam go, ale sorki za jakość filmu, bo jedną ręką miziałam kocurka a drugą nagrywałam
a jest to dla mnie nielada wyczyn - u mnie zawsze co robi lewa ręka to prawa zaraz to samo![]()
![]()
(nie mogłabym być kierowcą) ....
przy głosnikach na full słychać jak mnie pogania miaukoleniem![]()
http://youtu.be/ZDthxyJLWhA
http://youtu.be/UAK5brwXUV0
Shirkowa Pysia i Cymuś porozumieli sie telepatycznie - zadziwiają swoją przemianą .... wielką zmianą - pieszczochy nadrabiają "stracone" lata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Silverblue i 58 gości