Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:To ja jakaś dziwna, bo lubię mieszkać w bloku, i za nic bym mojego mieszkanka nie oddała
shira3 pisze:Kotnaperka?U mnie chciała porwać Pysiaka
A kysz!!!
Swoje miziać nie przestawać
![]()
![]()
Caragh pisze:To ja jakaś dziwna, bo lubię mieszkać w bloku, i za nic bym mojego mieszkanka nie oddała
shira3 pisze:Caragh pisze:To ja jakaś dziwna, bo lubię mieszkać w bloku, i za nic bym mojego mieszkanka nie oddała
Bo do tego się dorasta
Ewa L. pisze:Doberek Elu!
Zwierzorki jak zwykle cudowne
Kotina pisze:Ewa L. pisze:Doberek Elu!
Witaj, Ewuś![]()
jak Twoje zdrówko ?
Miraclle pisze:Elu to i tak z czynszem ujdzie, My płacimy 784 zł za 63 m2 i to już po obniżeniu zużycia wody. Wcześniej było 824 zł. Koszmar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za znalezienie wymarzonego gniazdka
![]()
![]()
![]()
![]()
Fotki ahhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogę porwać Tysiaczka ?Zwrócę kiedyś, chyba
![]()
Z resztą mogę porwać wszystkie ?będemmmm zachłanna
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Kotina pisze:Ewa L. pisze:Doberek Elu!
Witaj, Ewuś![]()
jak Twoje zdrówko ?
Coraz lepiej
Caragh pisze::ryk:![]()
Kiedy ja nie lubię ludzi, a kontakty z sąsiadami ograniczam do "dzień dobry". Drzwi mam zawsze zamknięte na klucz. Mieszkam w tym bloku od urodzenia, tak więc sąsiedzi są raczej w wieku mojej mamy, niż moim. Jedni młodzi się wprowadzili niedawno i ich nie znoszę![]()
W bloku jest cicho, poza moim mieszkaniem - tradycyjnie muzyka na full. Sąsiedzi przyzwyczajeni
mir.ka pisze:to w takim przypadku, dom jest lepszy
Caragh pisze::ryk:![]()
Kiedy ja nie lubię ludzi, a kontakty z sąsiadami ograniczam do "dzień dobry". Drzwi mam zawsze zamknięte na klucz. Mieszkam w tym bloku od urodzenia, tak więc sąsiedzi są raczej w wieku mojej mamy, niż moim. Jedni młodzi się wprowadzili niedawno i ich nie znoszę![]()
W bloku jest cicho, poza moim mieszkaniem - tradycyjnie muzyka na full. Sąsiedzi przyzwyczajeni
mir.ka pisze:Caragh pisze::ryk:![]()
to w takim przypadku, dom jest lepszy :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 31 gości