Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 29, 2014 21:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Może to na zasadzie Rosjanina, który kupił żonie lodówkę, by miała się gdzie ogrzać w mrozy...?
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro sty 29, 2014 21:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Fenek- proszę poszerzyć wypowiedź BO NIE WSZYSTKO ZROZUMIAŁAM.
O tych rajstopkach.

U Aniady.
Bardzo tam ciekawie jest dziś...

TŻ Neigh ma ciekawą teorię na rodzinę...jak Neigh się od-oślepnie, może opisze?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sty 29, 2014 21:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Dołączam się do gratulacji :!:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Śro sty 29, 2014 22:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

kotkins pisze:U Aniady.

Tiaaa, można się pozastanawiać, czy Neigh ma w ogóle jakieś nogi i co okuliści podstępem chlupnęli do jej oka.
Można również dywagować odnośnie tego, czemu kotkins nie zbadał pacjentowi prostaty. Ach, ci lekarze!!
Aniada

Post » Śro sty 29, 2014 22:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Mój kolaga na studiach zwykł był mawiać :" mózg...narząd PARZYSTY występujący GŁÓWNIE u człowieka płci MĘSKIEJ"
Nawet go raz asystentka wywaliła z sali.
Przechodzący profesor kazał mu wrócić na zajęcia kiedy usłyszał za co...taaa...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw sty 30, 2014 0:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Zosia bardzo dobre imię, mądra panienka będzie :ok:

Pomyślałam, że te zabawki podesłane przez koteczekanusi ładne, ale w praktyce dziecko bawiłoby się nimi dopiero ok roku ;) a potem zobaczyłam jamnika :ryk:
http://www.pakamera.pl/zabawki-inne-pat ... 936583.htm
http://www.pakamera.pl/uplimg_add/i1/1/ ... 718527.img

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 30, 2014 2:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Tak naprawdę to te wszystkie zabawki dla niemowlaków są bez sensu i tylko czysta komercja, by z rodziców/dziadków/cioć i znajomych znajomych kasę wyciągnąć. Bo już widzę, jak takie 1- czy 3-miesięczne bawi się zabawkami. A w ramach "poznawania świata" można dać zwykły kawałek szmatki, też w garść chwyci.
Mnie się strasznie podoba ten pierwszy biało-granatowy i króliczek. Jamnik też, dlatego dałam. Jeszcze fajne sowy są, tylko nie chciało mi się linka szukać. No i pościel i kieszonki do łóżeczka fajne.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw sty 30, 2014 11:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Dla niemowlakow sens mają tylko te zabawki, które się da latwo umyc . Wyobrażcie sobie takiego obślinionego jamniczka, który dodatkowo zmoczony farbę popuszcza........

Nie wiem wprawdzie jakie stanowisko na rodzine ma moj TZ??? ale nogi mam słowo:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw sty 30, 2014 12:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

E tam, to wiadomo że dla niemowląt zabawki bardziej kupuje się pod dorosłych. To tak jak kotom nie za bardzo zależy, na tym żeby myszka do zabawy była uśmiechnięta w fioletowe kropki z pomarańczowym ogonkiem. Moje kociska mimo dostatku przeróżnych często przerażających cenowo zabaweczek, które uwielbiam kupować i tak najbardziej lubią kulkę zwiniętą z aluminiowej folii na przykład po kurczaku z rożna. :)

Moja przyjaciółka otrzymała ode mnie jako pierwszy prezent dla swojego nowo narodzonego potomka takiego oto pięknego kota.
Ten po prawej to kot tadziowy- ten po lewej mój osobisty. ;)

Obrazek

Obrazek

Tadziu jeszcze nie kojarzy, że śpi z kotem w łóżku, ale niech już się podprogowo przyzwyczaja.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Czw sty 30, 2014 13:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

kotkinsu ja znowu ryknę z małym niewinnym OT, ale muszem!

Czy jest ktoś z Wałbrzycha albo okolic?! Jakby się znalazł i ujawnił, to ja bym nieśmiało o pw poprosiła... :oops:

Dziękuję za uwagę. :smokin:

Edit: Rok temu Neigh miała nogi - widziałam na oczy własne. Ale czy ma nadal... :?:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Czw sty 30, 2014 17:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

kotkins pisze:Fenek- proszę poszerzyć wypowiedź BO NIE WSZYSTKO ZROZUMIAŁAM.
O tych rajstopkach.

U Aniady.

TŻ Neigh ma ciekawą teorię na rodzinę...jak Neigh się od-oślepnie, może opisze?

Noo jak sPodniczka jest w fioletowe kwiatki to rajstopki tez fioletowe w tym samym odcieniu! Biale lub czarne sa be!
I tak ladnie kolorystycznie trzeba zestawiac :D
Znajomy opowiada ze dziecie rano(2letnie) ma rano 3 zestawy do wyboru ,jak tego nie zrobi to zaczyna sie wybieranie z szafy...
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Czw sty 30, 2014 17:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Zosik pisze:
Edit: Rok temu Neigh miała nogi - widziałam na oczy własne. Ale czy ma nadal... :?:

Mnie zaciekawiło. WIDZIAŁAŚ nogi czy tylko spodnie i buty?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sty 30, 2014 18:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

shira3 pisze:
Zosik pisze:

Mnie zaciekawiło. WIDZIAŁAŚ nogi czy tylko spodnie i buty?

Nie widziała NO WAY. ( znaczy spodnie i buty widziała......) Na razie nie mam świadków na fakt posiadania nóg.......Teoś może zaswiadczyć, ze mam, bo się czasem o nie ociera. Melka też.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw sty 30, 2014 18:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Zosik pisze:Edit: Rok temu Neigh miała nogi - widziałam na oczy własne. Ale czy ma nadal... :?:

Pół roku temu (w lipcu) też miała. I widziałam NOGI, bo była w spódnicy :twisted:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw sty 30, 2014 18:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

8O zartujesz?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]