Zaadoptuje dymnego kota (KRAKÓW)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 22, 2014 22:27 Re: Zaadoptuje dymnego kota (KRAKÓW)

Nie wiem, czy ksyloza tutaj zagląda, więc napiszę ja - korespondowałyśmy, tutaj wyglądało, że nic się nie dzieje a jednak łącza internetowe pracowały pełną parą. Wymieniłyśmy się ankietą przedadopcyjną, dogadywałyśmy kwestie zabezpieczenia balkonu, Blusia już była jedną łapką w Krakowie, jeczcze trzeba było poprosić kogoś o wizytę przedadopcyjną i... mój Tż 'pękł'. Nie odda Blusi, bo Blusia ma już dom.
Ksyloza ma potencjał na dobry, odpowiedzialny dom. Trzymam kciuki, żeby znalazła swojego wymarzonego kota :ok:

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Śro sty 22, 2014 22:30 Re: Zaadoptuje dymnego kota (KRAKÓW)

Joako pisze:Nie wiem, czy ksyloza tutaj zagląda, więc napiszę ja - korespondowałyśmy, tutaj wyglądało, że nic się nie dzieje a jednak łącza internetowe pracowały pełną parą. Wymieniłyśmy się ankietą przedadopcyjną, dogadywałyśmy kwestie zabezpieczenia balkonu, Blusia już była jedną łapką w Krakowie, jeczcze trzeba było poprosić kogoś o wizytę przedadopcyjną i... mój Tż 'pękł'. Nie odda Blusi, bo Blusia ma już dom.
Ksyloza ma potencjał na dobry, odpowiedzialny dom. Trzymam kciuki, żeby znalazła swojego wymarzonego kota :ok:

OK - dobrze, może to faktycznie błędy początkującego - czasem ludzie nie zdają sobie sprawy jak to wszystko działa.
.
Nie było moim zamiarem wzniecanie "pożogi".
.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro sty 22, 2014 23:18 Re: Zaadoptuje dymnego kota (KRAKÓW)

Monika_Krk dobrze, że napisałaś, myślę, że każdy kto reklamował tutaj kota miał nadzieję, że to właśnie jego pupil trafi do kochającego domu.

Joako

Post » Śro sty 22, 2014 23:32 Re: Zaadoptuje dymnego kota (KRAKÓW)

Joako pisze:Nie wiem, czy ksyloza tutaj zagląda, więc napiszę ja - korespondowałyśmy, tutaj wyglądało, że nic się nie dzieje a jednak łącza internetowe pracowały pełną parą. Wymieniłyśmy się ankietą przedadopcyjną, dogadywałyśmy kwestie zabezpieczenia balkonu, Blusia już była jedną łapką w Krakowie, jeczcze trzeba było poprosić kogoś o wizytę przedadopcyjną i... mój Tż 'pękł'. Nie odda Blusi, bo Blusia ma już dom.

Joako, a czy ksyloza jest w miarę doświadczona i cierpliwa?
Bo my mamy taką piękność do adopcji, ale tu trzeba doświadczonego domu. Albo przynajmniej chętnego uczyć się.
Kota jest piękna, wspaniała, ale trudna - prawdziwe wyzwanie.
Albo doświadczony dom, albo ktoś, kto będzie dzwonił 100 razy dziennie i informował/pytał/radził się, etc.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Czw sty 23, 2014 19:31 Re: Zaadoptuje dymnego kota (KRAKÓW)

Zosik, ksyloza pisała mi, że nie miała do tej pory zwierzaka. Ale ma potencjał na to, żeby być dobrym domem. Jednak to Ona musiałaby odpowiedzieč na Twoje pytania.

Joako

Post » Pon sty 27, 2014 14:13 Re: Zaadoptuje dymnego kota (KRAKÓW)

już zaadoptowałam kotka :kotek:
przepraszam, że dopiero teraz, ale miałam jakiś problem z dodawaniem postów, mam nadzieję, że ten się doda.

ksyloza

Od: Czw sty 09, 2014 15:20

Post » Śro sty 29, 2014 19:30 Re: Zaadoptuje dymnego kota (KRAKÓW)

ksyloza pisze:już zaadoptowałam kotka :kotek:
(...)

Oooo :D wątek spadł i nie zauważyłam, że już jakiś szczęśliwiec znalazł dom.
Suuuuper .
:ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt sty 31, 2014 19:11 Re: Zaadoptuje dymnego kota (KRAKÓW)

ksyloza pisze:już zaadoptowałam kotka :kotek:
przepraszam, że dopiero teraz, ale miałam jakiś problem z dodawaniem postów, mam nadzieję, że ten się doda.

Super :ok: I rzeczywiście ma dymne futerko? Pokaż proszę wybrańca.

Joako

[poprzednia]