Moderator: Estraven
kotkins pisze:HA!!!!Będę miała WNUCZKĘ!!!
Było widać w USG!C!
Nareszcie dziewczynka w tym zalewie chłopów!!!
HA!!!
Neigh pisze:oooooooooo jednak dziewczynka? FAJNIE! Przynajmniej przez jakieś 8 - 9 lat.......
Neigh pisze:ŻADNA siła mnie nie zmusi żebym przyszłej wnusi kupiła strój strażaka i traktor. ŻAME NEWER NIKAGDA!
KotkaWodna pisze:Poznajcie Luja, primo voto Luigiego!
floxanna pisze:Khe, khe, ja się sama domagałam resoraków i pluszowych zwierząt, a lalek nie znosiłam (przez całe dzieciństwo miałam chyba dwie i konsekwentnie je lekceważyłam)No i wyrosło ze mnie, co wyrosło

Neigh pisze:noooo - wybieranie ciuchow, to CZYSTA przyjemność. Potem ona sobie sama wybiera i to już jest gorzej. Ja sie przez dłuższą chwilę zastanawiałam skąd sie to bezguście pod moim dachem wzięło..........Bo jest taki moment w którym trzeba wyglądać jak koleżanki......
Zabawki też fajnie - spragniona kupisz sobie mini wersje tego miksera o którym śnisz. I miej w nosie wszystkie gendery świata. ŻADNA siła mnie nie zmusi żebym przyszłej wnusi kupiła strój strażaka i traktor. ŻAME NEWER NIKAGDA!
kotkins pisze: Z strony MK na szczęście szans na razie nie mam i wcale nie pragnę.

kotkins pisze:Będzie za to na pewno miłośniczką zwierząt- każda z jej trzech babć ma koty (a jedna nawet perskie!) , dwie mają psy. W domu są Diego i Maja, czyli moje dotychczasowe "wnuki".
To chyba dobry kapitał na przyszłość...

kotkins pisze:Babcia to stan umysłu a nie pokrewieństwo.
Ziva znalazla dom 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości