Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 29, 2014 8:38 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Sylwuś :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ty zawsze o nas pamiętasz :D
Czekamy na Ciebie i w tym roku - obiecuję być w domu, a nie w szpitalnych pieleszach :wink: :D

Niestety Basine Obłoczki nie trafią do domu, który miał wiele plusów, bardzo wiele. Miał jednak minus podstawowy: w naszej ocenie nie gwarantował bezpieczeństwa czyli nie chronił przed wyjściem kotów na zewnątrz. Pan domu nie zgodził się na osiatkowanie nawet jednego okna. Koniec marzeń, szukamy dalej :ok: :ok: :ok:
Dobrze, że przy okazji tej pierwszej akcji udało się znaleźć DS dla Niuńka :!: On potrzebował domu na cito. Z tego powodu jestem szczęśliwa. Widocznie tak miało być. Bo ja wierzę, że Basieńka gdzieś i jakoś czuwa nad swoimi ukochanymi footerkami. Zrobimy wszystko żeby i o Obłoczki mogła być już spokojna na zawsze...

Gdyby ktoś zechciał pomóc w ogłaszaniu Tuptusia i Atomcia byłoby wspaniale.
Oraz udostępniać wydarzenie, które za chwilę powstanie. Wówczas wkleję tu link.
Nie mogę niestety pisać o tym wszystkim na wątku kotów Basi, bo został zamknięty.

Póki co mam nowy tytuł ogłoszenia: Białe jak śnieg, żywe jak srebro :wink: :D
Są tak niesamowicie kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oby ktoś kochany i odpowiedzialny zechciał je bardzo, bardzo pokochać i dać przyjazny dom, w którym będą mogły szaleć i zamęczać swojego ludzia miłością!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sty 29, 2014 8:42 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Poglaszcz je troszke ode mnie, prosze. :)
I daj mi numer telefonu do Niunkowego domu. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro sty 29, 2014 8:47 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Agneska pisze:Poglaszcz je troszke ode mnie, prosze. :)
I daj mi numer telefonu do Niunkowego domu. :)

Jasne, z największą przyjemnością :D
Aga, dzięki, że jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu: Oraz Twój nos :mrgreen:
Numer zaraz przesyłam :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro sty 29, 2014 8:53 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Asiu, jeśli tekst i zdjęcia Obłoczków masz, to ja ogłoszenia mogę machnąć :ok:

Nasz nowy, zaprzyjaźniony transport dla Niuńka, będziemy mieć dopiero po 15 lutego, jeśli więc już na 100% będzie wiadomo, że Niunio jedzie, od razu będziemy transportu innego szukać, żeby po 3 lutego (tak, jak jest wstępnie planowane), mógł już do nowego domu jechać :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro sty 29, 2014 9:04 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Nowa_Sztno pisze:Asiu, jeśli tekst i zdjęcia Obłoczków masz, to ja ogłoszenia mogę machnąć :ok:

Nasz nowy, zaprzyjaźniony transport dla Niuńka, będziemy mieć dopiero po 15 lutego, jeśli więc już na 100% będzie wiadomo, że Niunio jedzie, od razu będziemy transportu innego szukać, żeby po 3 lutego (tak, jak jest wstępnie planowane), mógł już do nowego domu jechać :ok:

Dzięki, Juleczko :1luvu: Tekst i fotki podeślę :D

Ninuniek jedzie na 100% :ok: :ok: :ok: Już po PA oraz wielu rozmowach telefonicznych.
Agnieszka kochana będzie wizytować jeszcze doradczo, Jest niezastąpiona :D A Pani Dominika bardzo otwarta na wszelkie rady i podpowiedzi :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro sty 29, 2014 10:57 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Super! :ok:

To transportu zaczynam szukać, a na teksty i zdjęcia czekam. Mam dziś i jutro wolne, więc ogłoszenia porobię :wink:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro sty 29, 2014 17:18 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Asiu,o Was nie da się zapomnieć :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo będę chciała i w tym roku zajrzeć,mam nadzieję,ze mi ni planów nie popsuje,żeby znów CIę uściskać :ok: :ok: :ok: :ok:
Pamiętasz o Twojej obietnicy mnie ?pamiętasz,więc :ok: :ok: :ok: :ok:

I za Obłoczki,niech w końcu znajdą szczęście jak NIuniek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sty 29, 2014 19:41 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Asieńko...

Ja rozdałacałkiem niedługo będę w domu, tzn. wyjeżdżam we wtorek...
I będę mącić w sprawie transportu i co mogę..
Donoszę tylko, że wcale się nie wygrzewam...
U nas w wiosce +5 stopni w dzień, lepka mgła i deszcz przez cały czas... okropna wilgoć... i nigdzie się przez zimnem nie ukryjesz.... 24 godziny na dobę zimno. Mam na sobie wszystkie możliwe ubrania (szkoda, że nie ma ich więcej, ale część rzeczy rozdałam...
Grzejemy się z kotem doni Mingi... bo dona Minga kocha koty....

Ja tylko gościnnie na necie, ale ściskam was mocno i trzymam kciuki i Asi, proszę trzymaj kciuki za Rychosława, bo jak wiesz on na razie u mamy Rafała... Jak wrócę muszę ogarnąć sprawy kocie.

Mocno ściskam wszytskich i przepraszam za niebyt.
Oddalam się pomachać trochę zgrabiałymi łapami.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro sty 29, 2014 20:04 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Wracaj już Zosieńko, wracaj :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Czw sty 30, 2014 11:23 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Sylwuś :1luvu: :1luvu: :1luvu: , pamiętam :ok:

Zosik :1luvu: :1luvu: :1luvu: nareszcie jesteś, a za chwilę będziesz naprawdę :wink: :D
Miałam nadzieję, że chociaż Ty się wygrzewasz, a tu masz... Dobrze, że choć odwyku od kociastych przeżywać nie musisz - dzięki doni Mindze :D Uściskaj Ją i wszystkich swoich przyjaciół, proszę!!!

Za Rychosława kciuki trzymam i nadal z zadziwienia wyjść nie mogę, że tak się udało sytuację spacyfikować. Dzielny Renifer 8)
W Poznaniu jest jedna chętna, ale nie mam przekonania :( Oczywiście na Rycha, nie Renifera, którego nikomu nie proponowałam :mrgreen:
Ależ się cieszę, że już niedługo telefony rozżarzymy i spotkanko jakieś z nocnikiem urządzimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stęsknionam, Zozik, baaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekamy zatem, a Ty jeszcze troszkę pomeksykuj :D :D :D :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt sty 31, 2014 10:32 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Nie wysłałam zdjęć, nie napisałam tekstu, nie pogadałam z przyjaciółą..., wpadłam w dół i tak sobie w nim leżałam :roll: .
A ze mną Ukochania :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Smoczek
Obrazek
Obrazek

Michaś, Bąbel i Planetka
Obrazek
i dalej Budryniu
Obrazek
i bliżej Myszeńka
Obrazek
i z boku Józio
Obrazek

Przegrupowanie
Obrazek
na prawej flance dzielnie czuwa Szalona Mela, Michaś i Budrys
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt sty 31, 2014 11:23 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

Asia, oglądanie Twoich zwierzaków wydobywa ze wszystkich dołów. Cudne, cudniaste, kochane stwory :D.
Se popatrzę jeszcze raz :kotek:
i jeszcze raz ... :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt sty 31, 2014 12:09 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

pisiokot pisze:Asia, oglądanie Twoich zwierzaków wydobywa ze wszystkich dołów. Cudne, cudniaste, kochane stwory :D.
Se popatrzę jeszcze raz :kotek:
i jeszcze raz ... :wink:

ja sobie też, choć jak ja to robie , to Joasia ma słuszne pewne obawy.... 8) :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt sty 31, 2014 14:14 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

alessandra pisze:ja sobie też, choć jak ja to robie , to Joasia ma słuszne pewne obawy.... 8) :mrgreen:

Chcesz jej ukraść któregoś ? :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt sty 31, 2014 15:02 Re: Bąbel & Spółka... Basine Obłoczki szukają domu:(

pisiokot pisze:
alessandra pisze:ja sobie też, choć jak ja to robie , to Joasia ma słuszne pewne obawy.... 8) :mrgreen:

Chcesz jej ukraść któregoś ? :wink:

ach, gdzież bym śmiała, ale te rude... 8) pewnie dlatego niby zaprasza do siebie , niby wiesz,problemu nie ma ale cos ciągle wypada ... :wink: i tak jakoś zeszło od lata :lol: coś musi podejrzewać :evil: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

[poprzednia][następna]