Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:To nie był TEN domekMoże kiedyś Czorcio trafi na swojego człowieka
![]()
![]()
![]()
Fibisiu co z tobą piesku?![]()
![]()
![]()
wielkie za zdrówko!
Co za durna baba![]()
Przecież wystarczyło, aby kierowca patrzył akurat w boczne lusterko, czy może wyjechać z przystanku i nie zauważył by pieska![]()
Cholera jasna w końcu po coś mamy przepisy o wyprowadzaniu psów na smyczy![]()
Mam nadzieję że ją obsobaczyłaś porządnie
marivel pisze:Czorcik jest śliczny, pewnie nie cieszyłby się gdyby wiedział, że szuka domuA pani jest w porządku - dała znać, że nie może go wziąć. Szkoda mi jej, chciałaby zwierzaka, a nie może mieć. Trudno jest żyć po swojemu, jeżeli nie mieszka się samemu.
A przy okazji - dziewczyny - w krakvecie startuje w styczniu Przystań Ocalenie - może wiecie, a jak nie to uprzejmie donoszę
phantasmagori pisze:Justyś ja się postaram wspomóc Cie w kosztach wymiany tego zaworu i przyłącza jakimś groszem.
Tyle, że mogę dopiero po połowie lutego , do tego czasu kicha u mnie z kasą![]()
Mam nadzieję że sąsiedzi nie będą czynili roszczeń![]()
Za Matyldzię, Fibisia wielkie![]()
![]()
Za resztę również
![]()
![]()
![]()
W sobotę jadę na wizytę PoA do Sroczek, jeśli wyrobimy z czasem, postaramy się wpaść choć na spacer z pieskami.
Tu niestety też obiecać nic nie mogę, wszystko zależy jak Adam zjedzie do domu.
AgaS1987 pisze:
Matko! Sa wspaniali!a ja Ich mialam jutro wszystkich poznac, poglaskac, wysciskac i zachwycac sie! i jak zawsze mam pecha!
a takie smakolyki mam dla Tych pieknosci ze az plakac mi sie chce ze jutro ich nie dowioze... no co za niesprawiedliwosc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 115 gości