Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 28, 2014 20:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Oświadczę się: otóż się Wam oświadczam ,że mnie się czarne persy nie podobają.
Wolę inne ubarwienia.
A parę ubarwień to mnie może nawet zaskoczyło tym "podobaniem".
Np. rude.
Uważam ,że Laluszek jest przecudny!

Morycowi część oczyszczono , część usunięto (zębów)

Taaa...zaś Amelka miała ksywkę operacyjną "biała nędza".
Pamiętam jak ja ją licytowałam a moja przyjaciółka Gosia zadzwoniła do pana właściciela i go zagadywała bo drań licytował z innego konta i podbijał cenę.
Bo pan miał do sprzedania jakąś używaną lodówkę jeszcze i ona go o tę lodówkę właśnie...
A potem trzeba było podjąć decyzję co do amelkowej ciąży , był miliard pcheł i obcasy z własnego zdredzonego futra, którego nikt nigdy nie czesał.
Amelia była nieokrzesana i nie umiała być z człowiekiem.
Sadzałam ją na swoim ramieniu bo tylko stamtąd nie uciekała w panice, i chodziła po domu...wieczorem kładłam sobie na brzuchu jak noworodka i uczyłam ,że TAK może być przyjemnie i fajnie.
I nauczyłam. Z dzikuski wyrosła śmiała, odważna i milutka panienka. Nieco szalona siczka:)

HA!!!!Będę miała WNUCZKĘ!!!
Było widać w USG!C!
Nareszcie dziewczynka w tym zalewie chłopów!!!
HA!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 28, 2014 20:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Gratulacje babciu :ok:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto sty 28, 2014 22:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

oooooooooo jednak dziewczynka? FAJNIE! Przynajmniej przez jakieś 8 - 9 lat.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 28, 2014 22:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Neigh pisze:oooooooooo jednak dziewczynka? FAJNIE! Przynajmniej przez jakieś 8 - 9 lat.......

Mam cztery wnuczki.....przy trzeciej zmieniłam zdanie.....teraz ma 7 , zdanie zmieniłam jakieś 6 lat temu :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto sty 28, 2014 23:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

izka53 pisze:
Neigh pisze:oooooooooo jednak dziewczynka? FAJNIE! Przynajmniej przez jakieś 8 - 9 lat.......

Mam cztery wnuczki.....przy trzeciej zmieniłam zdanie.....teraz ma 7 , zdanie zmieniłam jakieś 6 lat temu :mrgreen: :mrgreen:

wyrodna Babcia :D

Kotkinsie gratuluje

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

Post » Śro sty 29, 2014 0:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Potem należy zacząć się bać, że zajdzie w ciążę. ;)

Kotkins jak to się Tobie Czarni Persowie nie podobają. Mój nieco upośledzony Ramon jest niepocieszony.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Śro sty 29, 2014 0:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

to jak Wy tu tak czarnym kłakiem siejecie, to ja też sobie pozwolę, o:

Obrazek
też się nie lubi czesać, też jest charakterny i w dodatku kocha tylko jedną osobę, czyli mamę mojej Przyjaciółki. Poznajcie Luja, primo voto Luigiego! :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Śro sty 29, 2014 1:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Kotkinsowi oczywiście gratuluję :piwa: Za pierwszym razem nie dopuszczałam nawet myśli o WNUKU :mrgreen: I ta wnuczka jest , i zawsze była super / jak któraś fejsbukowa jest, może zobaczyć zdjęcia z jej sobotniego ślubu /.

Już widzę , jak kotkins nurza się w różach :mrgreen: - te sukienusie, spineczki, kokardki

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro sty 29, 2014 7:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

noooo - wybieranie ciuchow, to CZYSTA przyjemność. Potem ona sobie sama wybiera i to już jest gorzej. Ja sie przez dłuższą chwilę zastanawiałam skąd sie to bezguście pod moim dachem wzięło..........Bo jest taki moment w którym trzeba wyglądać jak koleżanki......

Zabawki też fajnie - spragniona kupisz sobie mini wersje tego miksera o którym śnisz. I miej w nosie wszystkie gendery świata. ŻADNA siła mnie nie zmusi żebym przyszłej wnusi kupiła strój strażaka i traktor. ŻAME NEWER NIKAGDA!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sty 29, 2014 8:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

z ciuchami....heh jak moja byla dorastajaca to kupujac jej ciuch bralam ten, ktorego sama bym nigdy nie wybrala, byla szansa, ze bedzie ok ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sty 29, 2014 9:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Kotkinsie, gratulacje! :piwa:
(wreszcie będziesz Babcią - przed duże B :wink: )
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro sty 29, 2014 10:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Gratulacje też chciałabym mieć wnuczkę

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

Post » Śro sty 29, 2014 10:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Dołączam do gratulacji. Ja jednak nie chciałabym jeszcze mieć wnuczki. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Śro sty 29, 2014 10:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Kotkinsie gratuluję wnusi, będziesz Babcią pełną hmmm buzią? ;)
A co Maurycego to śliczny kot i perski jak się patrzy. Ślipka takie cudowne i plaskata mordka i futerko czerniutkie jak u rasowego kota czarownicy heheh, aż żał że poziom zakocenia w moim domu wynosi 100%.

Nemeziss

Od: Pon kwi 21, 2008 10:52

Post » Śro sty 29, 2014 10:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- Amelka u fryzjera!?

Gratulacje! Do dzieci mnie nie ciągnie, ale jak już to chciałabym dziewuszkę.

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

[poprzednia][następna]