Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 28, 2014 21:12 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

W sumie fajnie tam to jest zorganizowane. Kotów jest bez porównania więcej, kilka wielkich pokoi, w których jest po kilkanaście zwierząt. Mają tam taki "katalog". kotalog, możnaby rzec. Zdjęcie, imię, wiek i inne formalne, charakter, czy do dzieci czy do psów czy do innych kotów + opis, acz pozbawiony finezjii Waszych opisów. Ale masz taką książeczkę i już na wstępie możesz się wygodnie dowiedzieć różnych rzeczy. Podobało mi się to.
Obrazek

królik dags

Od: Czw gru 05, 2013 17:51

Post » Wto sty 28, 2014 21:14 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

królik dags pisze:On pracuje w schronisku, tak się składa, tylko jeździ karetką. A ja już sobie tam znalazłam fajny, koci oddziałek :D mam nadzieję, że mnie przyjmą do focenia :) Ale zanim to, jeszcze zrobimy dużo zdjęć Paluszkom :)

Daj znać jakby było trzeba ręki do trzymania kota :) Tylko nie gwarantuję, że znów Twojemu TŻ-towi nie zamknie oczu na każdym zdjęciu jak Malinka :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Wto sty 28, 2014 21:15 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

zaraz Wam pokażę ciepełko za oknem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto sty 28, 2014 21:19 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Zazdraszczam, mimo że moje okna wychodzą na boisko szkolne, więc i tak nie mogę narzekać, bo mam zieleń i drzewa :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto sty 28, 2014 21:21 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

magdar77 pisze:
królik dags pisze:On pracuje w schronisku, tak się składa, tylko jeździ karetką. A ja już sobie tam znalazłam fajny, koci oddziałek :D mam nadzieję, że mnie przyjmą do focenia :) Ale zanim to, jeszcze zrobimy dużo zdjęć Paluszkom :)

Daj znać jakby było trzeba ręki do trzymania kota :) Tylko nie gwarantuję, że znów Twojemu TŻ-towi nie zamknie oczu na każdym zdjęciu jak Malinka :)

Hej, mi zamknęła oczy na może dwóch, więc to był jego problem :lol: Będzie u mnie znów od połowy lutego, więc może uda nam się podjechać w weekend razem :)
Obrazek

królik dags

Post » Wto sty 28, 2014 21:26 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

magdar77 pisze:Zazdraszczam, mimo że moje okna wychodzą na boisko szkolne, więc i tak nie mogę narzekać, bo mam zieleń i drzewa :)

czyli mieszkasz w tym długim ocieplonym czteropiętrowcu ???
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto sty 28, 2014 21:42 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

królik dags pisze:Hej, mi zamknęła oczy na może dwóch, więc to był jego problem :lol: Będzie u mnie znów od połowy lutego, więc może uda nam się podjechać w weekend razem :)

Nie twierdzę, że było inaczej ;) Pamiętam tylko, że im bardziej się starał, tym bardziej Malinka zamykała oczy :mrgreen: Trzymałam ją we wszystkich możliwych pozycjach - na rękach, na klatce, ale widać uznała, że facet nie ten :D
kuba.kaczor13 pisze:
magdar77 pisze:Zazdraszczam, mimo że moje okna wychodzą na boisko szkolne, więc i tak nie mogę narzekać, bo mam zieleń i drzewa :)

czyli mieszkasz w tym długim ocieplonym czteropiętrowcu ???

W czteropiętrowcu na pewno, ale czy on ocieplony to bym dyskutowała. Mam nieszczelne (od miesiąca) okna, w domu zimno jak w psiarni, próbowałam Twoich rad z przyklejaną taśmą, ale albo kupiłam nie taką, albo nie tak przyklejam, albo coś wykombinowałam przy myciu przedświątecznym i zepsułam na dobre :( A mój budynek chyba nie był docieplany, więc nie wiem czy mówimy o tym samym.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto sty 28, 2014 21:45 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

ten długi ,wzdłuż Darwina.
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto sty 28, 2014 21:50 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

kuba.kaczor13 pisze:ten długi ,wzdłuż Darwina.

Nie, następny, wzdłuż Linneusza :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto sty 28, 2014 21:53 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

tam są dwa ,krótsze .bliżej młota czy basenu ?
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto sty 28, 2014 21:56 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Bliżej Namysłowskiej. Spotykamy się przy zielonym wieżowcu, tuż za nim jest mój blok.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Post » Wto sty 28, 2014 21:58 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

przejeżdżałem dziś obok 3 razy :D . (służbowo) kiedyś naprawdę zaproszę się na kawę :roll:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto sty 28, 2014 22:18 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

Wieści ze wsi , ptasia stołówka działa pełną parą
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto sty 28, 2014 22:29 Re: Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

wow, cudo! do mnie paszczaki nie chcą przylatywać na balkon :(
Obrazek

królik dags

[poprzednia][następna]