ja też kawy w łóżeczku nie piję . Z tego samego powodu

Moje paskudy łapią płatki śniegu przez szyby i mam okna zadeptane

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halinka1403 pisze:mir.ka pisze:shira3 pisze:o 5??? O rany... My najwczesniej o 8... A zadarza sie teraz zima i do 9.30.... Oczywiscie jak jestem na urlopie. Co do poscieli to... Czasem ktores zapoda baranka niespodzianie i kawka sie uleje ale trudno, musi byc w lozku i juz
to śpicie tak jak my![]()
z tym , że ja rano jak włączę telefon to jestem w pracy![]()
a zwierzyna śpi dopóki my jesteśmy w łóżku, jak wstanę to od razu koty biegną do kuchni, a ja muszę iść za nimi![]()
![]()
To tak, jak u nas,Kawa dopiero po kocim śniadaniu
barbarados pisze:Cześć
ja też kawy w łóżeczku nie piję . Z tego samego powodu![]()
Moje paskudy łapią płatki śniegu przez szyby i mam okna zadeptane
Myszolandia pisze:Łooo,ale sesja,łooo,no to głód wstępny fotkowy zaspokojony![]()
Piękna Gromadzia,psiurki śliczne![]()
Kurka,bardzo mi sie podobają takie obudowane balkony
Jak ja bym chciała coś takiego u siebie![]()
Fajnie wyglądaja psiuki na spacerzeAziza i jej ochroniarz
mir.ka pisze:shira3 pisze:o 5??? O rany... My najwczesniej o 8... A zadarza sie teraz zima i do 9.30.... Oczywiscie jak jestem na urlopie. Co do poscieli to... Czasem ktores zapoda baranka niespodzianie i kawka sie uleje ale trudno, musi byc w lozku i juz
to śpicie tak jak my![]()
z tym , że ja rano jak włączę telefon to jestem w pracy![]()
a zwierzyna śpi dopóki my jesteśmy w łóżku, jak wstanę to od razu koty biegną do kuchni, a ja muszę iść za nimi![]()
![]()
Miraclle pisze:5 rano, a na cóż on tak wcześnie wstaje.
Elu najgorzej jak takie 6 kg wskoczy na brzuch. Człowiek wstaje na równe nogi![]()
![]()
Taka pobudka lepsza od budzika.
Na co komu budzik, lepiej sprawić sobie kota![]()
![]()
![]()
![]()
Witamy poniedziałkowo![]()
![]()
Ewa L. pisze:Dobrze się spisałaś![]()
![]()
shira3 pisze:Makijaż permanentny perfekcyjny jest - zazdroszczę
A co do cymusiowego tła to kotinko z Twoim talentem plastycznym łatwiej Ci będzie zadbać o odpowiednią oprawę kotecka
Psinki urzekające, jak i reszta kociarni. Uwielbiam wasze fotki, aż chciałoby się pomieszkać w cudnym kotinowym domku
Kotina pisze:
Ja też bardzo sobie chwalę obudowę balkonu, koty i psy zachwycone, mają tam ustawione drapaki i siedzą jak w kinie.
A ja mam dodatkową przestrzeń - nie tylko na kwiaty![]()
Jednak ma to też wady .... mycie tych wielkich szyb - szczególnie z zewnątrz - jest dla nas nie wykonalne. Myjemy tylko od środka.
Ponadto w upalne dni (południowy-zachód) jest tam .... jak na rozgrzanej patelni, mimo możliwości wymiany szyb na dole na siatkę.
Musiałam zainstalować rolety, a i tak w cieniu mam temperatury tropikalneW upalne dni nawet koty tam nie leżakują.
Reasumują - jestem jednak zadowolona - więcej plusów niż minusów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue i 21 gości