KATOWICE i śląskie

Informacje i opinie o lekarzach weterynarii, klinikach i gabinetach.

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sty 26, 2014 11:55 Re: KATOWICE i śląskie

CatAngel pisze:
sigman pisze:
CatAngel pisze:Ja ufam tylko jednemu wetowi na Śląsku i będę go zawsze polecać.

Tam na Giszowcu na początku choroby też byłam z kotką. I to u samego szefa kliniki, było tam wykonane drugie USG, nie uwidoczniono podejrzanych o nowotwór zmian w nerkach . Kotka miała objawy choroby od trzech miesięcy i bez wątpienia już wtedy nowotwór się rozwijał w nerce, choć nerka nie była jeszcze powiększona.

Ja nie o tym wecie, ale o dr.Szymańskim z Tych leczymy tam nasze koty i bezdomniaczki juz dłuuugi czas

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sty 26, 2014 12:16 Re: KATOWICE i śląskie

CatAngel żałuję, że tam wtedy nie dotarłam.
Jest bardzo dużo różnych opinii w necie o różnych wetach, mniej lub bardziej wiarygodnych. Trudno wyrobić sobie zdanie.
Będę pamiętała o dr Szymańskim. Dziękuję.

sigman

Od: Pon wrz 03, 2012 10:19

Post » Nie sty 26, 2014 12:44 Re: KATOWICE i śląskie

sigman pisze:CatAngel żałuję, że tam wtedy nie dotarłam.
Jest bardzo dużo różnych opinii w necie o różnych wetach, mniej lub bardziej wiarygodnych. Trudno wyrobić sobie zdanie.
Będę pamiętała o dr Szymańskim. Dziękuję.

tutaj jak coś.http://www.zwierzyniec-tychy.pl/slawomir.html

bo właśnie wyczytałam że jest jeszcze jeden dr.o takim nazwisku w Tychach

CatAngel

Post » Pon sty 27, 2014 10:05 Re: KATOWICE i śląskie

sigman pisze:
CatAngel pisze:Ja ufam tylko jednemu wetowi na Śląsku i będę go zawsze polecać.

Tam na Giszowcu na początku choroby też byłam z kotką. I to u samego szefa kliniki, było tam wykonane drugie USG, nie uwidoczniono podejrzanych o nowotwór zmian w nerkach . Kotka miała objawy choroby od trzech miesięcy i bez wątpienia już wtedy nowotwór się rozwijał w nerce, choć nerka nie była jeszcze powiększona.

No własnie... Szefa to tak... umiarkowanie :mrgreen: polecamy.
CatAngel - może nie doczytałam :oops: Ale którego weta tak polecasz? Pół królestwa za info. :D
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pon sty 27, 2014 10:17 Re: KATOWICE i śląskie

CatAngel

Post » Pon sty 27, 2014 10:23 Re: KATOWICE i śląskie

:ok: dzięki.

Obecnie jestem na etapie szukania lekarza, który przeprowadzi zabieg entropium na 5 miesiecznej kotce (min. na oku niewidzącym).
Dobrego, sprawdzonego, który TO ROBI i ma doświadczenie.
I proszę - nie proponujcie dr. Stefanowicz, dr. Gierka - bo tych lekarzy już poznałam osobiście i dziekuję :mrgreen:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Pon sty 27, 2014 10:25 Re: KATOWICE i śląskie

ja wyłuskiwałam resztki oka na Giszowcu, szefa moge polecić z czystym sercem, ale to chirurg nie okulista..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon sty 27, 2014 10:29 Re: KATOWICE i śląskie

Agula kiedys wspominała o jakimś dobrym wecie w Warszawie jezeli chodzi o oczka. Chyba to była ona.

CatAngel

Post » Pon sty 27, 2014 10:32 Re: KATOWICE i śląskie

MamoGiny - never!
To jest ostatni chirurg w Polsce do którego bym poszła z kotem. Leczenie kota po jego leczeniu trwa do dziś (to już 3 miesiące) - samych zabiegów rehabilitacyjnych 25 sesji po 3 godziny, 40 zastrzyków nivalinu itp. itd. - moge długo....
Kot nie jest sprawny i sprawny nie będzie.

Kilku już wetów zaliczyłam i klinikę na Giszowcu znam DOBRZE - mam zaufanie WYŁĄCZNIE DO DR. WOJTYCZKI :D

O Warszawie tez wiem - ale sęk w tym, iż to jest prosty zabieg. Ale.... wykonany niewłaściwie pozbawi koteczkę oka.
I chciałabym kogoś bliżej, Śląsk. To tak, jakby jechac na kastrację do Warszawy, można, ale po co? A z drugiej strony - nawet kastrację można sp..... :mrgreen:
Obrazek

Kamakolo

Post » Pon sty 27, 2014 23:17 Re: KATOWICE i śląskie

Kamakolo pisze::ok: dzięki.

Obecnie jestem na etapie szukania lekarza, który przeprowadzi zabieg entropium na 5 miesiecznej kotce (min. na oku niewidzącym).
Dobrego, sprawdzonego, który TO ROBI i ma doświadczenie.
I proszę - nie proponujcie dr. Stefanowicz, dr. Gierka - bo tych lekarzy już poznałam osobiście i dziekuję :mrgreen:

A Kiełbowicz we Wrocławiu?
P.S. Entropium odrasta i trzeba zabieg co jakiś czas powtarzać
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie lut 09, 2014 17:22 Re: KATOWICE i śląskie

PILNIE poszukuję doświadczonego lekarza w prowadzeniu kota z PNN i chorobą serca w Katowicach lub ościennych miastach !!! Może ktoś zna takiego - bardzo proszę o informację!

Oktavia

Od: Śro lut 24, 2010 15:56

Post » Wto lut 11, 2014 22:30 Re: KATOWICE i śląskie

Oktavia pisze:PILNIE poszukuję doświadczonego lekarza w prowadzeniu kota z PNN i chorobą serca w Katowicach lub ościennych miastach !!! Może ktoś zna takiego - bardzo proszę o informację!

Zadzwoń do przychodni w Dąbrowie Górniczej. http://www.czmz.eu/ Dr. Kloryga ma wiedzę i doświadczenie w leczeniu chorób serca. Nie wiem jak z PNN, ale jeżeli chodzi o serce mogę go polecić.
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Śro lut 12, 2014 21:38 Re: KATOWICE i śląskie

Oktavia, może zapytaj też użytkownika oshinka - ona pisała że udało się jej znaleźć kardiologa dla swojego kota na Śląsku.
"Akceptacja śmierci i protest przeciw niej: dwie nieusuwalne strony naszego życia." (L.Kołakowski)

fili

Od: Pon paź 10, 2005 10:14

Post » Pt mar 14, 2014 10:59 Zabrze - Mikulczyce

Polecam Lecznice w Mikulczycach na ulicy Lipowej!
Chodzę tam ze swoim psem, kotem i gryzoniami. Naprawdę profesjonalna obsługa! Mili lekarze z dużą wiedzą widać.
Nie chodzę tylko na zastrzyki, ale tez niejednokrotnie potrzebowałam pilnej pomocy. Nie ma problemu by również zadzwonić do lekarza w nocy, bez problemu przyjezdzają do nagłych wypadków.
Mają swoje laboratorium RTG, USG i EKG. Warto!

Kashuu

Od: Pt mar 14, 2014 10:22

Post » Sob maja 03, 2014 13:51 Re: KATOWICE i śląskie

To i my polecamy

Przychodnia Weterynaryjna lek. wet. Krzysztof Szyma
Katowice, ul. Ordona 7
tel. 32) 258-15-99

Lekarze na prawde na wage zlota :D od poczatku jezdzimy tam z Naszymi kotami i nikogo innego nie polece z takim zaufaniem jak wlasnie ich !
Wet. Łukasz Zelezik - cudowny czlowiek z powolania :kotek:

Gabinet posiada wszystkie potrzebne aparaty - EKG, USG, RTG. Przeprowadzaja wizyty domowe, jesli zwierzak nie moze dojechac na miejsce, na miejscu maja laboratorium, wykonuja wszystkie nawet bardzo zaawansowane badania. Wydaja paszporty, chip-uja, przeprowadzaja zabiegi chirurgiczne.

Na prawde z calego serducha polecamy !! :)

Kociaraa86

Od: Pt maja 02, 2014 18:11

[poprzednia][następna]