Ziwi jest drogi jak cholera - chciałam im czasami dać kilka jako prysmak a one pogardziłay :/ Osły małe. Jedzą aktualnie PoN i jest ok . Mam jeszcze 1st choice czy jakoś tak i nie wiem czy im dać czy będzie biegunka bo mi się PoN kończy a zamówiłam i czekam...
Od kilku dni jest spokoj. Zolza od jutra bedzie przechodzic wszystkie badania. Jesli okaze sie ze cos ma i maluchy moga znowu cos zlapac to pojda do nowych domkow przed drugim szczepieniem. Mniejsze ryzyko. Mysle jednak ze bedzie juz tylko lepiej...
Zwariuje. W piatek maluchy w koncu zaszczepilam.
Ostatnio edytowano Nie sty 19, 2014 22:23 przez basidrak20, łącznie edytowano 1 raz
Wszelkie mozliwe testy robilam duzym. Wszystko negatywne. Kocur tez mial aktualne badania przed kryciem...
moze poprostu najnormalniej na swiecie cos lrzynioslam na butach. Albo od kogos. Od tygodnia spokoj. Zmiana diety od wczoraj. Maja suchego PoN w miskach tylko i zero czegokolwiek wiecej. Zadnego miesa itd.
Surowego miesa nie jadla. Wyszystko bylo przemrozone. Zagladam ciagle do kuwety. Brak niespodzianek.