Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Na zdrowej są skręcone 2 drapaczki. Dostawaliśmy tam już świra, zajęło nam to 5 godzinTe elementy to jakieś przypadkowe części bez konkretnego przeznaczenia, jakby z różnych drapaków. Są bardzo fajne, ale mamy np. 5 podłóg i prawie żadnych półek, do tego dużo słupków, ale prawie wszystkie w innej wysokości i przeróżnych grubości. Te wszystkie mięciutkie poduszki do nałożenia na półki są super, ale nie ma półek
Największa tuba nie da się przykręcić do podłogi itp. Skleciliśmy coś z różnych kawałków. Reszta części stoi na zapleczu, a poduchy nadal w tym przezroczystym pudle. Trzeba dorobić półek i będzie można coś z tego zrobić.
Czuję jak mózg mi paruje, Aro przy kotach dostał meega alergii, a drapaczki wyglądają na mało skomplikowane![]()
fruciu pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów 27.01.-02.02.
27.01. pon. rano Beatka wiecz. brak
28.01. wtorek rano brak wiecz. Mara
29.01. środa rano brak wiecz. Mara
30.01. czwartek rano brak wiecz. brak
31.01. piątek rano brak wiecz. brak
01.02. sobota rano brak wiecz. brak
02.02. niedziela rano brak wiecz. brak
Niedziela wieczór.
Pozdrawiamy
The Szops pisze:Przeniosłam Grubcia na zdrową.
Dałam kotom jeść i podałam wieczorny antybiotyk i przeczyściłam kuwety. Niestety nie znalazłam tego floxalu dla Niny i Niki![]()
Poza tym przyznam szczerze, że się ostro wnerwiłam jak zobaczyłam że recepta nadal lezy, nikt nie mógł poświęcić godziny na to żeby skoczyć do apteki po leki z recepty. Nie wiem jak te koty leczyć![]()
Teraz jeszcze doczytałam, że Fernando nie dostał milbemaxu. Wszystkim się śpieszy, każdy chce mieć czas dla siebie, ja tego nie rozumiem, że każdą bardziej upierdliwą rzecz muszą robić stale te same osobySorry, ale mi poprostu już trochę nerwy puszczają.
Iwona11 pisze:Patrzą, co im "ciocia" przyniosła dobregoCzy warto wychodzić z ciepłej kryjówki
Filomen pisze:Iwona11 pisze:Patrzą, co im "ciocia" przyniosła dobregoCzy warto wychodzić z ciepłej kryjówki
Fajne te budy tylko koszmarnie drogie ale mam nadzieje ze przynajmńiej solidne i bedą na lata. A ciocia dała do środka kocyki polarowe?
Iwona11 pisze:Filomen pisze:Iwona11 pisze:Patrzą, co im "ciocia" przyniosła dobregoCzy warto wychodzić z ciepłej kryjówki
Fajne te budy tylko koszmarnie drogie ale mam nadzieje ze przynajmńiej solidne i bedą na lata. A ciocia dała do środka kocyki polarowe?
Tak, kocyki oraz własną wysłużoną polarową pidżamkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 63 gości