fajnie wygląda taki duży i mały spacerujące razem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Jak zwykle zachwyciły mnie wszystkie zwierzaki, ale już Cymuś to prawdziwy cymesikI przyznaj się, ta fotka ze zwisem tendencyjna była, skórka mu się tak pechowo ułożyła, prawda?
![]()
Miraclle pisze:To ja rozumiem![]()
Foto - relacja na zawołanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cymuś ma pokaźny magazyn tłuszczyku na zimowe dni![]()
Ślicznie panny wypoczywają![]()
"w każdym rogu kot" - ale ile radości z tyloma futerkami![]()
![]()
mir.ka pisze:kotki piecuchy, tak spać przy samych grzejnikach![]()
fajnie wygląda taki duży i mały spacerujące razem
Kotina pisze:Tak radochy to z nimi jest sporo, szczególnie gdy rano łażą mi po głowie, ocierają się, łaskoczą wąsiskami![]()
shira3 pisze:Kotina pisze:Tak radochy to z nimi jest sporo, szczególnie gdy rano łażą mi po głowie, ocierają się, łaskoczą wąsiskami![]()
A przychodzą wam do łóżka rano? Chyba, że od razu wstajecie, bo my się wylegujemy trochę z kawą i to jest czas na najlepsze mizianki poranne....
shira3 pisze:o 5??? O rany... My najwczesniej o 8... A zadarza sie teraz zima i do 9.30.... Oczywiscie jak jestem na urlopie. Co do poscieli to... Czasem ktores zapoda baranka niespodzianie i kawka sie uleje ale trudno, musi byc w lozku i juz
mir.ka pisze:shira3 pisze:o 5??? O rany... My najwczesniej o 8... A zadarza sie teraz zima i do 9.30.... Oczywiscie jak jestem na urlopie. Co do poscieli to... Czasem ktores zapoda baranka niespodzianie i kawka sie uleje ale trudno, musi byc w lozku i juz
to śpicie tak jak my![]()
z tym , że ja rano jak włączę telefon to jestem w pracy![]()
a zwierzyna śpi dopóki my jesteśmy w łóżku, jak wstanę to od razu koty biegną do kuchni, a ja muszę iść za nimi![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości