Myszolandia pisze:a bo jakiś szuj będzie mi robił srakowe wędrówki po moim terytorium,wypat i jusz o
Mmmrrraaauuu![]()
goń Myszuniu goń

u mnie koty podobne też odgłosy wydają jak się większe ptaki zapędza w pobliże domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:a bo jakiś szuj będzie mi robił srakowe wędrówki po moim terytorium,wypat i jusz o
Mmmrrraaauuu![]()
mir.ka pisze:Myszolandia pisze:a bo jakiś szuj będzie mi robił srakowe wędrówki po moim terytorium,wypat i jusz o
Mmmrrraaauuu![]()
goń Myszuniu goń![]()
u mnie koty podobne też odgłosy wydają jak się większe ptaki zapędza w pobliże domu
charm pisze:ja mam siatkę w wynajmowanym mieszkaniu
ale bure nie skaczą, więc nie musi być do sufitu - siatka wiązana na poręczach itd i..... mocowaniu do sznurków na pranie
Miraclle pisze:Dobrze Mysiuniu zrobiłaś![]()
Goń to goń![]()
My nikogo o zgodę nie pytaliśmy mimo, że blok ocieplany był jakoś 2 lata przed osiatkowaniem. Ale u nas to wspólnota, mały bloczek, więc po prawdzie kogo tu pytaćChyba samych siebie
![]()
Witajcie Kochani![]()
![]()
mir.ka pisze:
goń Myszuniu goń![]()
mir.ka pisze:
mam dostawać zdjęcia jak rośnie, teraz to jeszcze mało się zmienia
Blodka pisze:Witamy Piękności![]()
A pod moim oknem leżał jakiś czarny ómarnienty ptak. Lamar nie spuszczał z niego wzroku, chyba przez pół godziny na niego się gapił w bezruchu. W pewnym momencie pomyślałam że otóż moj kot ómarł ptaka wzrokiem
isabell36 pisze:moje też jak widzą cosik większego od sikorki to wydają odgłosy godne bulteriera![]()
ja nie mam balkonu to i siatek nie muszę zakładać![]()
ale patrząc na balkony sąsiadów - nie dałoby rady ich osiatkować ...
shira3 pisze:
U nas to samo
mir.ka pisze:
szukaj szybko
mb pisze:Kotek w Pabianicach pilnie potrzebuje domu![]()
![]()
![]()
Nie ma się gdzie podziać![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=1&t=156187&start=750
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, jrrMarko i 100 gości