Ewa L. pisze:Witam wszystkich niedzielnie!![]()
![]()
Dziś pokuszę się o stwierdzenie że na dworku ciepło bo tylko -7*C![]()
Przez noc napadało białego puchu więc jest ładnie biało i czysto.
u nas cieplej

minus 5

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Witam wszystkich niedzielnie!![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Zuzieńka i Poleńka. Macie fajmnego drapaczka. My nie mamy takiego superaśnego, ale może nam Duża kiedyś przyniesie. I macie miąciutkie legownisko i piakne piórko. My koffamy piórka.
U was tez tak zimno? Bo u nas tak. Jak Duża otwarła na chwilę bałkona to zawiało zimnidłem. A Duża poszła se i okropecznie zmarznęła. Potem chciała cobyśmy ja ogrzały. A niech się sama ogrzeje, jak taka gupia i się zez domciu rusza.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Zuzieńka i Poleńka. Macie fajmnego drapaczka. My nie mamy takiego superaśnego, ale może nam Duża kiedyś przyniesie. I macie miąciutkie legownisko i piakne piórko. My koffamy piórka.
U was tez tak zimno? Bo u nas tak. Jak Duża otwarła na chwilę bałkona to zawiało zimnidłem. A Duża poszła se i okropecznie zmarznęła. Potem chciała cobyśmy ja ogrzały. A niech się sama ogrzeje, jak taka gupia i się zez domciu rusza.
Dziewczyny bardzo lubią drapaczek - śpią na nim, odpoczywają, nawet ganiają się po nim.
Piórka najbardziej lubi Pola. Ponieważ przy Poli nie maja zbyt długiej żywotności mamy zawsze zapasik.
agusialublin pisze:Czesć Ewuś![]()
śliczne te Twoje dziewczynkijak ja kocham oglądac fotki takich słodziaków, aż sama buzia się śmieje
Spilett pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Zuzieńka i Poleńka. Macie fajmnego drapaczka. My nie mamy takiego superaśnego, ale może nam Duża kiedyś przyniesie. I macie miąciutkie legownisko i piakne piórko. My koffamy piórka.
Dziewczyny bardzo lubią drapaczek - śpią na nim, odpoczywają, nawet ganiają się po nim.
Piórka najbardziej lubi Pola. Ponieważ przy Poli nie maja zbyt długiej żywotności mamy zawsze zapasik.
Jak w październiku byłam na tej wycieczce i Perełs była u Rafała, to bawił się z nią piórkiem pawim i piórkiem nandu, które zajumaliśmy z zoo![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam wszystkich niedzielnie!![]()
![]()
u nas cieplej![]()
minus 5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 31 gości