Dziś zamówiłam kolejny transporcik, znowu 5 x 12 puch Siódmakowych. Pewnie dotrą tuż po Nowym Roku i będą jak znalazł dla Kocich Głodomorków!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bea3 pisze:Poszła styczniowa wpłata jeszcze w grudniu
Patrycja, ile jest teraz kiciów w schronie ? Wystarcza puch ze zbiórek tutaj?
Szymkowa pisze:Bazarek dla opolskiego schroniska (obiecany)
viewtopic.php?f=20&t=159519
może tu ktoś się skusi, cena startowa to jeden siódmak
Boo pisze:Szanowni SiódmakoDawcy
W nowy, 2014 rok wchodzimy z niemałą kwotą Siódmaków - 326,35zł! Wpadło też już kilka Siódmaków w styczniu także jesteśmy bliscy kolejnego zamówienia na 60 puch Siódmakowych! Z zupełnie spontanicznej akcji zbierania 7zł na puszkę wyszła niesamowita rzecz, coś co trwa, niedługo będzie obchodzić 1szą rocznicę. Ale przede wszystkich zrodziła się akcja, która w tej chwili jest jedną z najważniejszych źródeł wymiernej pomocy dla opolskich kotów schroniskowych. Koty te zaczęły regularnie dostawać pomoc w formie takiej, jaka była dla nich zawsze najmniej osiągalna ponieważ jest najdroższa - mokrej, mięsnej i wartościowej karmy w całkiem niezłej ilości. I to tylko i wyłącznie dzięki WAM! I dzięki Wam ogromne za to! Mam wielką nadzieję, że nikt nie porzuci Dzieła Siódmakowego w Nowym Roku a może ktoś jeszcze do nas dołączy!
Tym czasem, Siódmakowe Puchy zamówione 30 grudnia już dziś powinny dotrzeć do schroniska. Przynajmniej według strony do śledzenia paczek GLS![]()
A tutaj potwierdzenie zamówienia z 30 grudnia 2013:
Boo pisze:Przypomnę o Akcji Siódmakowej niedzielnie. Wciąż poszukujemy SiódmakoDawców
Iza_ pisze:Boo pisze:Przypomnę o Akcji Siódmakowej niedzielnie. Wciąż poszukujemy SiódmakoDawców
Ja poproszę numer konta
Iza_ pisze:Boo pisze:Przypomnę o Akcji Siódmakowej niedzielnie. Wciąż poszukujemy SiódmakoDawców
Ja poproszę numer konta
Boo pisze:[...]Przyznam, że ta Akcja przerosła moje jakiekolwiek marzenia[...]
Boo pisze:Nie spodziewałam się, że uda się stworzyć coś tak pewnego, tak stałego co będzie tak ogromną pomocą dla Opolskiego Schroniska. Jesteście wspaniali i niesamowici!!![...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google Adsense [Bot], luty-1, puszatek, squid i 195 gości