Moja Miss ♥ - 30

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 25, 2014 14:26 Re: Moja Miss ♥ - 30

śliczne zdjęcia :)
choć w sumie przy takiej ślicznej modelce :1luvu:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob sty 25, 2014 15:26 Re: Moja Miss ♥ - 30

ciekawe czy mała Mysia-Mania będzie podobne do twojej ślicznej miss, bo podobieństwo jest duże :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sty 25, 2014 17:11 Re: Moja Miss ♥ - 30

Hello Mysiaczki! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 25, 2014 20:04 Re: Moja Miss ♥ - 30

Hej Nasi Ukochani Goście :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mir.ka pisze:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Caragh pisze:
Petka pisze:Zawsze mówiłam, ze ideał jestem. :twisted:

Ne, ne, ne. Ja właśnie napisałam, że owa cierpliwość do Ciebie zupełnie niepodobna :twisted:

:ryk: :piwa: moje dziołszki :ryk: :1luvu:
kalair pisze:Hej Dziewuszki! :1luvu: :1luvu:

kalair pisze:Hello Mysiaczki! :1luvu: :1luvu:

Hej Hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
shira3 pisze:
mir.ka pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cudniasty portrecik. Jaka dostojna Mysia :1luvu:

a po cyknięciu fotki epek jeszcze wyżej podniosła ,moja Duma :lol: :1luvu:
Kotina pisze:Lubię oglądać fotki ślicznej Misi, ale za każdym razem robi mi się smutno :(
Moja Tinusia taka była do niej podobna ..... jak mi tego grubaśnego koteczka brakuje :cry:

Powiem CI Kotino,ze nieraz się zastanawiam,czy wstawiać zdjęcia Misi,czy aż tyle ich wstawiać
WIem,ze zagląda do nas sporo osób i wśród nich są ludziki,co mieli kociaki bardzo podobne do Miśki,jak widzę i Ty też miałaś Tinę.Zastanawiam się z tymi zdjęciami dlatego,że nie chcę,zeby komuś było smutno ......
Owszem,cieszy mnie bardzo,ze Nasi Goście chcą Misię oglądać,tylko za każdym niemal razem mam te myśli i problem ....
Bardzo mi przykro,że nie ma już Tinusi :( wyobrażam sobie ,że CI bardzo Ci jej brak :cry:
Miraclle pisze:Witanko Kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czy Misiaczek oglądał dziś ptasie tv ? :mrgreen:

A tego nie wiem,ale kogoś sflugała dzisiaj za oknem,nie wiem co to było,ale pysio się nie zamykał kilka minut i baaaardzo miała wiele do powiedzenia temu komus za oknem i sądząc po "tonie" rozmowy,nie jestem pewna,czy owy przybysz przypadł do gustu księżniczce :mrgreen:
MaryLux pisze::kotek:

:1luvu: :kotek:
charm pisze:śliczne zdjęcia :)
choć w sumie przy takiej ślicznej modelce :1luvu:

:oops: :oops: :oops:
mir.ka pisze:ciekawe czy mała Mysia-Mania będzie podobne do twojej ślicznej miss, bo podobieństwo jest duże :)

:oops: :oops: :oops:

Jak pierwszy raz zobaczyłam Mysię-Manię w głos powiedziałam ,moja Mycha i Tżta zawołałam,to samo stwierdził
Toć w toć Mania to moja Mycha jak była w jej wieku
W mniej więcej coś koło roku do półtora robiłam Miśce zdjęcia co miesiąc jak rosła i rozwijała się
Jak będziesz miała zdjęcia Myszulindy następne,dołożę Miśkę i będziemy szukać różnic
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sty 25, 2014 20:29 Re: Moja Miss ♥ - 30

Mysiu pochwal się cioteczką cóż takiego ciekawego widziałaś za okienkiem :mrgreen:
Adorator :mrgreen:
Przekąska :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Sob sty 25, 2014 21:53 Re: Moja Miss ♥ - 30

A jakis srak mi łaził po moim balkonie :evil: ,musiałam go przegonić,żeby mi ten srak nie naptał na balkon wiesz ?i oflugałam go,że mu w pięty,tfu w pazury chyba weszło,bo tak dziwnie na mnie paczał po mojej wiązance wiesz ?
Myszka coś a'la bulterier :mrgreen:
mmmrrraaauuuuuuhauwrrrr
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sty 25, 2014 21:55 Re: Moja Miss ♥ - 30

łoooo jaka zbulwersowana :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob sty 25, 2014 21:59 Re: Moja Miss ♥ - 30

a bo jakiś szuj będzie mi robił srakowe wędrówki po moim terytorium,wypat i jusz o

Mmmrrraaauuu :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sty 25, 2014 22:16 Re: Moja Miss ♥ - 30

Dlatego my mamy na balkoniku siateczkę i żaden srak - tfu ptak- po balkoniku nie chodzi. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob sty 25, 2014 22:18 Re: Moja Miss ♥ - 30

Myszolandia pisze:a bo jakiś szuj będzie mi robił srakowe wędrówki po moim terytorium,wypat i jusz o

Mmmrrraaauuu :mrgreen:

No pewnie!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob sty 25, 2014 22:36 Re: Moja Miss ♥ - 30

Ewa L. pisze:Dlatego my mamy na balkoniku siateczkę i żaden srak - tfu ptak- po balkoniku nie chodzi. :mrgreen:

my nie możemy mieć siateczki tak na balkonie,bo się tam,gdzie rządzą tymi blokami nie zgadzają,wiesz cioteczko?bo bloki po remontach i się s*ją ,żeby nie zniszczyc,a Duzi sami nie chcą zakładać,bo jakiś ludzki szuj nie ich podp....no podkabluje,to potem by mieli pierdylion kłopotów,mmmrrraaauuu,Duzi tylko taką z cichca siateczkę zrobili od strony somsiadki,ze jej nie widać,mmmrrraaauuuu
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sty 25, 2014 22:40 Re: Moja Miss ♥ - 30

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:Dlatego my mamy na balkoniku siateczkę i żaden srak - tfu ptak- po balkoniku nie chodzi. :mrgreen:

my nie możemy mieć siateczki tak na balkonie,bo się tam,gdzie rządzą tymi blokami nie zgadzają,wiesz cioteczko?bo bloki po remontach i się s*ją ,żeby nie zniszczyc,a Duzi sami nie chcą zakładać,bo jakiś ludzki szuj nie ich podp....no podkabluje,to potem by mieli pierdylion kłopotów,mmmrrraaauuu,Duzi tylko taką z cichca siateczkę zrobili od strony somsiadki,ze jej nie widać,mmmrrraaauuuu

A to takie buty :roll:
U nas nikogo o zgodę nie trzeba prosić a blok ocieplali z 5 lat temu.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob sty 25, 2014 23:04 Re: Moja Miss ♥ - 30

Pewnie jeszcze trochę czasu niech minie to moze też nie trzeba będzie,ale póki co nie chcę ryzykowac,potem jakies kontrole,cuda na kiju,czy dalej nie jest nic zniszczone.Nasz remontowali 3 ,teraz będzie 4 lata temu
Poza tym zakładając cokolwiek na balkon,trzeba jeszcze mieć zgodę tego co nad nami mieszka,bo niby po mocnej siatce można się wdrapać wyżej,i te inne bzdety
No niestety lepiej odczekać niż potem ma nam się czkać jakimiś odszkodowaniami i innymi
A Miśka jak jest na balkonie czy okienku,jest pod stałym nadzorem
Ja jeszcze inaczej myślę z tą siatką żeby zrobić,ale rozpracuję to wiosną,albo przynajmniej jak sie fest cieplej zrobi
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sty 25, 2014 23:33 Re: Moja Miss ♥ - 30

ja mam siatkę w wynajmowanym mieszkaniu ;)

ale bure nie skaczą, więc nie musi być do sufitu - siatka wiązana na poręczach itd i..... mocowaniu do sznurków na pranie ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie sty 26, 2014 8:49 Re: Moja Miss ♥ - 30

Dobrze Mysiuniu zrobiłaś :mrgreen:
Goń to goń :ryk:

My nikogo o zgodę nie pytaliśmy mimo, że blok ocieplany był jakoś 2 lata przed osiatkowaniem. Ale u nas to wspólnota, mały bloczek, więc po prawdzie kogo tu pytać :roll: Chyba samych siebie :ryk:

Witajcie Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

[poprzednia][następna]