morelowo-migdałowa jesień

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 19, 2014 18:21 Re: W morelowo-migdałowym domku - czytamy sobie :)

NIe łapałam go niekorzystnie - on tak wygląda :mrgreen: i po prostu raz miałam refleks :lol:

Ja na wszystkich wyglądam na upośledzoną. Jak w realu to nie wiem, bo pewnie na widok lustra się ogarniam jakoś. Wolę nie dociekać :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie sty 19, 2014 18:46 Re: W morelowo-migdałowym domku - czytamy sobie :)

Jak dla mnie wyglądasz raczej normalnie. :piwa: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sty 19, 2014 19:03 Re: W morelowo-migdałowym domku - czytamy sobie :)

Wyróbcie sobie karty do Sellgrosa - tam to się dopiero wygląda jak człowiek jaskiniowy :twisted:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Nie sty 19, 2014 20:27 Re: W morelowo-migdałowym domku - czytamy sobie :)

Dziękuję Alienor :D

Pojęcia nie mam co to Sellgros :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Nie sty 19, 2014 20:29 Re: W morelowo-migdałowym domku - czytamy sobie :)

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto sty 21, 2014 9:46 Re: W morelowo-migdałowym domku - czytamy sobie :)

morelowa pisze:Słodki Migdałek ... zajęcia wieczorne
Obrazek

proponuję powiększyć :D

Co za mina :D .
Ale mina mnie nie dziwi. Jaką Migdał ma mieć minę skoro zachęcasz nas do oglądania zdjęcia w powiększeniu? :ryk:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto sty 21, 2014 10:02 Re: W morelowo-migdałowym domku - czytamy sobie :)

No, fakt - troche jakby się wkurzył :mrgreen:
Ale jednak - kolejność wydarzeń, Rev, kolejność. A pomijając jego inteligencję, to raczej jest nieświadomy tego co na forum :lol:

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 21, 2014 10:08 Re: W morelowo-migdałowym domku - czytamy sobie :)

O rany, Migdał oprócz poduszeczek ma również łaciate usteczka 8O :1luvu:
Obrazek

Revontulet

Post » Wto sty 21, 2014 10:24 Re: W morelowo-migdałowym domku - czytamy sobie :)

tiaaa... nie tylko usteczka, on ma łaciate dziąsło 8O Ta plamka spod brody tak mu 'zachodzi'.
Jak przyjechał i nim się dopatrzyłam w okularach [nie chciałam kotka stresować łapaniem, rozdziawianiem], to pisałam spanikowana do Kotiki - CO TO JEST??

Obrazek

morelowa

Post » Śro sty 22, 2014 16:25 Re: W morelowo-migdałowym domku - czytamy sobie :)

morelowa pisze:Jak przyjechał i nim się dopatrzyłam w okularach [nie chciałam kotka stresować łapaniem, rozdziawianiem], to pisałam spanikowana do Kotiki - CO TO JEST??

:ryk:
Obrazek

Revontulet

Post » Sob sty 25, 2014 17:43 Re: W morelowo-migdałowym domku - o komórkach macierzystych.

TAk sobie szukając różnych info a propos Tulinka od alessandry, natknęłam się na takie info na str. dr Tarki [tam gdzie wylądowała Mela po badania]

PIERWSZY PRZESZCZEP ALLOGENICZNY W OPOLU!

Kot Mituś ma niewydolność nerek . Komórki macierzyste dostał od innego kota - ze specjalnego zwierzęcego Banku Komórek Macierzystych.

Chanel - 9-letni berneńczyk - choruje na niewydolność nerek, tarczycę i wielostawowe zwyrodnienie. Komórki macierzyste dostała od swojej córki Cysi.

Ktoś coś wie bliższego? Nie miałam pojęcia, że istnieje taki bank.. :?

Obrazek

morelowa

Post » Sob sty 25, 2014 17:47 Re: W morelowo-migdałowym domku - o komórkach macierzystych.

matko, morelowa, a ja myslałam,że Ty o tych durnych telefonach komórkowych, już miałam popukac w czoło ... :lol:

jak zwykle nie doczytałam :roll: :oops:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob sty 25, 2014 18:21 Re: W morelowo-migdałowym domku - o komórkach macierzystych.

W czyje czoło ?? :twisted:
Czytaj kobieto, do kropki :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pt sty 31, 2014 9:27 Re: W morelowo-migdałowym domku - o komórkach macierzystych.

morelowa pisze:Ktoś coś wie bliższego? Nie miałam pojęcia, że istnieje taki bank.. :?

Też nie wiedziałam :? .

Co słychać u Morelowych Migdałków i ich Dużej?
Obrazek

Revontulet

Post » Pt sty 31, 2014 10:32 Re: W morelowo-migdałowym domku - idzie ocieplenie !!

Dobrze wiedzieć takie różne rzeczy . Tak sobie, nie żeby były zaraz konieczne, nie.. Ale jakby kto szukała info np. :mrgreen:

Bardzo zimno było u nas. Tzn. Głównie mnie w domu, koty się pchały na piec, piec nastawiony na max więc taki gorący, że trudno było się na nim położyć. A nieszczególnie się to przekłada na temp. w domu - no, jakoś się przekłada ale słabo :twisted: - , trzeba włączać nawiew, który wtedy wychładza piec... itd.
Miałam w dużych pomieszczeniach po 17 st , a w łazience 15. Wiem, że niektórzy tak mają i wytrzymują, ale mnie to odbiera zdolność do myślenia i robienia czegokolwiek. Łazienkę nagrzewałam farelką , to szybki sposób - w miarę szybki :roll: - ale wtedy kiedy się chciałam myć, albo co inne, czyli niekoniecznie na prądzie z II taryfy.
W głowie mi się kręcił licznik :?

Na dziś zapowiadają +6. I jest troche słońca, a to na ogół się przydaje w podgrzaniu. Budynek jest przemarznięty po prostu.
Podobno północna część Polski dalej pod śniegiem?? :o

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]