Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kfiatek 1983 pisze:Nie, nie - tylko proces adaptacji dobiegł końca
zabers pisze:matko marudo, ja. Ja widziałam. Dziś wylazły. Wszystkie trzy.![]()
Koniec zimy
zabers pisze:Słuchajcie grupa. Jest problem.
Koleżanka moja, Ela, wzięła małego kota. Na oko około 3-4 miesięcy. Kot od pierwszego dnia sika na każdą wolną kołdrę. Tylko na kołdrę. Wręcz tylko czeka, żeby go nikt nie przyuważył i bęc - siusia.
Poza tym normalnie siusia i kupiszoni do kuwety. Nigdzie poza kołdrą nie siusia.
Jakieś pomysły?
casica pisze:zabers pisze:Słuchajcie grupa. Jest problem.
Koleżanka moja, Ela, wzięła małego kota. Na oko około 3-4 miesięcy. Kot od pierwszego dnia sika na każdą wolną kołdrę. Tylko na kołdrę. Wręcz tylko czeka, żeby go nikt nie przyuważył i bęc - siusia.
Poza tym normalnie siusia i kupiszoni do kuwety. Nigdzie poza kołdrą nie siusia.
Jakieś pomysły?
No Ola, przecież dokładnie jak z Dżygitem, no jajka trzeba obiąć.
Koleżanka wie na 100% ile on ma? Bo na oko to wiadomo, chłop w szpitalu umarł![]()
Aaaa i nie jestem żadna grupa, jestem ja
zabers pisze:Aj późno wczoraj było i nie dopisałam, że to samiczkaAle pomysł i tak jest ten sam - wyciachać.
No, w desperacji napisałam w nadziei, że coś przeoczyłam. Ale jak na razie wychodzi na to, że nie przeoczyłam. Też obstawiałam, że wiek przekłamany, albo pęcherz.
"Grupa", bo pytanie jest do wszystkich "kto żyw" (może być i nie)
casica pisze:...
Założyłam też, że przebadana razem z moczem. Kociczki znaczą wtrakcie rui, ale tego nie sposób przegapić, rui znaczy się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości