Roxy0311 pisze:Dziękujemy bardzo, dam znać jak sytuacja się ustabilizuje i będzie już wiadomo wszystko.
Taką wiadomość dziś otrzymałam.
"Witam,
Bardzo chętnie zobaczę kotka. Do końca stycznia niestety nie mamy wolnych terminów. Proszę kontaktować się pod koniec miesiąca pod nr tel. 71 3205 371 (recepcja) w celu zapisania się na konsultację.
Z poważaniem,
Marcin Wrzosek"
Odpowiedź od Pana Doktora z AP we Wrocławiu.
Więc będę dzwonić zgodnie z zaleceniami.
szukałam podobnej sprawy i jestem tu- jak powyżej czytam, juz wiem dlaczego nie mam możliwosci dodzwonić się - a zero odpowiedzi na maila -bombardowanie mailami nie zdaje egzaminu- tak, jak telefonicznie
Pod powyższym numerem dowiedizałam sie, jak od wszystkich innych- tylko umawiac sie z dr Wrzoskiem - no i kwadratura koła- bomba
ma ktoś pomysł?
aha, mam opis badania TK - niewiele tego
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wydział Medycyny Weterynaryjnej data badania:22/01/2014
Katedra i Klinika Chirurgii
Pracownia Diagnostyki Obrazowej
50-366 Wrocław, pl. Grunwaldzki 51
NIP 896-000-53-54, REGON 000001867
Tel.: 0713205346
Opis zwierzęcia: kot, domowy, 1,5 roku, Tulinek
Imię i nazwisko właściciela: Fundacja Agapeanimali
WYNIK BADANIA
TK: Badanie przeglądowe, po dożylnym podaniu środka kontrastowego oraz mielografia
odcinka piersiowo-lędźwiowego oraz lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Obraz badanego
odcinka kręgosłupa bez zmian. Kanał kręgowy prawidłowy, obrys oraz struktura kręgów
prawidłowe. Nie stwierdzono cech ucisku na rdzeń kręgowy. Ogniskowe zatarcie części
brzusznej przestrzeni podpajeczynówkowej nad przestrzenią międzykręgową T12-T13, przy
braku zmian w pozostałej jej części jest artefaktem wynikającym z ułożenia pacjenta.