Moderator: Moderatorzy
MaryLux pisze:Thorkatt pisze:Mary odebrała dzis czapę, bardzo twarzowa
![]()
zapraszam po drugą
Weszłam w tej czapie do swojego ulubionego spożywczaka. Niestety nie było części rzeczy, które chciałam (a dość często je kupuję, więc wiadomo, że choćby dla mnie być powinny w sposób ciągły). Zagroziłam, że właścicielkę potraktuję rogiem, jak się sytuacja powtórzy.
Thorkatt pisze:MaryLux pisze:Thorkatt pisze:Mary odebrała dzis czapę, bardzo twarzowa
![]()
zapraszam po drugą
Weszłam w tej czapie do swojego ulubionego spożywczaka. Niestety nie było części rzeczy, które chciałam (a dość często je kupuję, więc wiadomo, że choćby dla mnie być powinny w sposób ciągły). Zagroziłam, że właścicielkę potraktuję rogiem, jak się sytuacja powtórzy.
![]()
MaryLux pisze:Thorkatt pisze:MaryLux pisze:Thorkatt pisze:Mary odebrała dzis czapę, bardzo twarzowa
![]()
zapraszam po drugą
![]()
Poskutkowało
Thorkatt pisze:MaryLux pisze:Moja już była ze mną na spacerku
Thorkatt pisze:Ja dzisiaj też w drodze na zakupy mialam wiele sympatycznych opinii o czapie, a w miesnym w Feniksie pan zachwycony.
Naprawde warto - eskimoska bardzo piekna i ciepla, wewnatrz wysciełana polarkiem. A koty w potrzebie, zapraszamy
MaryLux pisze:Thorkatt pisze:Ja dzisiaj też w drodze na zakupy mialam wiele sympatycznych opinii o czapie, a w miesnym w Feniksie pan zachwycony.
Naprawde warto - eskimoska bardzo piekna i ciepla, wewnatrz wysciełana polarkiem. A koty w potrzebie, zapraszamy
Moja dziś była ze mną na Grobli, potem poszła w kierunku Zoo i wróciła przez Biskupin. Łepek mi nie zmarzł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości