Biedny Jasio, Jasinek z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=152219&start=1425#p10381155 potrzebuje dużo leków, żeby wyzdrowieć. Ania, która go tymczasuje, ma pod opieką wiele innych kotów, więc potrzebna jest pomoc

W tym celu ten bazarek. Forma licytacji, tydzień od pierwszej oferty. Chyba, że ktoś nie chce być przebity, to można wziąć książkę w opcji KT, wtedy kosztuje o 50% więcej niż cena wywoławcza. No i koszty przesyłki wg cennika Poczty Polskiej

koniec Wt sty 28, 2014 23:23
Jedziemy!
1. Książki Wybrane z wydawnictwa Reader's Digest, dostawałam je kiedyś razem z jakąś ichniejszą prenumeratą

a) F. Forsyth Afgańczyk, W. Rice Bezpieczna przystań, J. Winspear Posłanniczka prawdy, G. Grieve Zew natury

b) J. Archer Więzień urodzenia, T.R. Smith Czterdzieste czwarte dziecko, R. Thomas Iris i Ruby, M. Scott Kryształowa czaszka

c) M. Higgins Clark Słyszałam już tę melodię, P. Wood Loteria, M. Connelly Punkt widokowy, CJ. Sansom Apokalipsa

d) H. Coben W głębi lasu, E. Fowler Żona siodlarza, M. Connelly Adwokat, W.K. Krueger Sen szamana licytuje Alyss za wywoławczą

e) R. Crais Zasada dwóch minut, A. Flagg Nie mogę się doczekać nieba, G. Iles Zło wcielone, W. North Długa droga do domu

f) L. Child Nic do stracenia, S. Kinsella Nie powiesz nikomu? , S. Bourne Testament patriarchy, T. McKinley Czarny arlekin

g) M. Alpert Teoria ostateczna, A. Capella Rozmaite smaki kawy, T. Irwin Steve i ja, J. Finder Gra sił

h) J. Finder Instynkt zabójcy, P. Taylor Wiejski doktor, R. Harris Widmo, A. Peterson Spójrz światu prosto w oczy

2. W. Percy, Syndrom Tanatosa . Książka dla wielbicieli zagadek kryminalnych i teorii spiskowych, czytałam ją raz. CW - 10 zł, KT -15 zł.

3. A. Conan - Doyle, The Hound of the Baskervilles. Dla ludzi z zacięciem anglojęzycznym, przeczytałam ją do połowy i już nie miałam siły, ale jeśli ktoś jest lepszy w te klocki ode mnie - poradzi sobie

4. S. Beckett, Zapisane w kościach. kupiła bea3

5. M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata. Klasyka, nic więcej nie trzeba pisać. Czytana raz. CW - 12 zł, KT - 18 zł. licytuje Alyss za wywoławczą

kupiła marysieńka

6. C. Harris, Lodowaty grób. Kryminał, kupiony na wyprzedaży w Biedronce, ale jakoś mnie nie wciągnął. CW - 4 zł, KT - 6 zł.

7. C. Harris, Czyste szaleństwo. Też kryminał i dla mnie o wiele ciekawszy, niż ten wyżej. Część 2 cyklu z główną bohaterką, ale innych części nie posiadam. Czytana raz. CW - 5 zł, KT - 10 zł.

Zapraszam bardzo mocno do pomocy biednemu Jasiowi, on naprawdę nas potrzebuje!
Zbierzmy się i pokażmy, na co nas stać