Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:O której godzinie te koty są karmione? O której można spotkać Miziaka?
mamaGiny pisze:ja nie wiem jaka w Gdańsku pogoda, ale może by Ramke w kontenerku pokazać Miziakowi? Może by podszedł?
Monika_Krk pisze:Sorry, że ja zadaję takie infantylne pytania, ale co by się teoretycznie stało, gdyby kota ( nie mówię, że Miziaka - ogólnie pytam celem nauki ) złapać na podbierak i w tym podbieraku do kontenerka wpakować.
Potem tak zawieść do weta - w sensie w podbieraku i w kontenerku.
Pytam bo sama mam ciężki przypadek i szukam nauki.
ASK@ pisze:[...]Nie jestem specem ale trochę kotów złapałam. Z niektórymi, szczególnie domowymi i zastrachanymi należy bardzo ostrożnie postępować.
ASK@ pisze:[...]Z niektórymi, szczególnie domowymi i zastrachanymi należy bardzo ostrożnie postępować.
ewa_mrau pisze: podstawą jest głodóweczka
tak jak Dorota, która przez parę miesięcy nie mogła złapać kotki w szpitalu u jolibuk5)
... mry!
mgj pisze:Z tym niekarmieniem przez jakiś czas może być problem z karmicielką - czy się dostosuje i dla dobra sprawy da głodować pozostałym kotom? Z kolei jak nie będzie jedzenia, to cwaniak-Miziak może pójść na poszukiwania jedzenia gdzie indziej.
mgj pisze:Z kolei jak nie będzie jedzenia, to cwaniak-Miziak może pójść na poszukiwania jedzenia gdzie indziej.
MalgWroclaw pisze:mgj pisze:Z kolei jak nie będzie jedzenia, to cwaniak-Miziak może pójść na poszukiwania jedzenia gdzie indziej.
Właśnie. Bałabym się tego bardzo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 581 gości