Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Dzięki za normalną muzykęSkończę piwko i lecę spać.
A super dom to Sroki mają akurat dzięki Tobie![]()
W sumie to biedna ta kobitka w nocy, z grandzącymi Sroczkami![]()
Ja dwa tygodnie chodziłam niedospana, zanim nauczyłam się spać ze skakającymi po mnie potworkami, a miały ledwie po pół kilo. Potem mnie już nie ruszało. Spałam i już![]()
A i w sumie Sroczki poszły i tak "do myszóf łapania" bo Pani mówiła, że jej się myszka zagnieździła w kuchni
phantasmagori pisze:Dzisiaj nie dzwoniłam do Sroczek, nie chcę Pani molestować za bardzo![]()
Pani też się nie odzywała, gdyby coś się działo, miała bym telefon. Więc cisza to dobry znak![]()
A kociaste chodzą i miałkają tak zapytująco
Erin pisze:I tak trzymać
A jak Twoje zdrówko?
inga.mm pisze:W moim domu nocne brewerie wyczynia trójkolorowa rezydentka Merci, kocica bojowa, a jednocześnie szalenie przytulasta.
Ponieważ popadła w konflikt z Birmą (owczarkowaty wytwór natury poszukujący domu), więc żeby dostać sie do wyra i tatulca (córeczka tatusia) łazi pod sufitem.
Efektem są lądujące pierdoły usunięte z zasięgu działania Vita, który nie wskoczy wyżej niż na szafkę kuchenną.
Dopóki jakiś fant nie spada na mnie lub nie narobi piekielnego hałasu nie obudzę się. Rano trzeba pozbierać i pójść do pracy, a po południu zbieram następne rzeczy w innych miejscach.
phantasmagori pisze:Erin pisze:I tak trzymać
A jak Twoje zdrówko?
Dziękuję, w miarę. Wzięłam parę dni wolnego aby to wyleżeć, ale oczywiście skończyło się na sprzątaniu chałupy.
Lepiej się czuję jak coś robię![]()
inga.mm pisze:fajny dzieciak - robi miejsce kociastemu... no, no... jakiś inny, emaptyczny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Nul i 58 gości