Ewa L. pisze:
Czas najwyższy.
a co robisz ( na dzien dzisiejszy ) 1-go lutego ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:A ja mam dwa koty, a musiałam sama spać!Obraziły się, czy co?
Chyba kaloryfery poprzykręcam, to może przyjdą na kocyk się ugrzać
może trzeci?
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:A ja mam dwa koty, a musiałam sama spać!Obraziły się, czy co?
może trzeci?
![]()
Chyba by mnie Ofelia zagryzłaI "trzeciego" też
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:
Czas najwyższy.
a co robisz ( na dzien dzisiejszy ) 1-go lutego ?
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:A ja mam dwa koty, a musiałam sama spać!Obraziły się, czy co?
może trzeci?
![]()
kuba.kaczor13 pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:A ja mam dwa koty, a musiałam sama spać!Obraziły się, czy co?
może trzeci?
![]()
I dlatego moja Ewcia nie chce jeździć na Paluch . Raz pojechała i co z tego wyszło ?? FUKU![]()
![]()
![]()
.
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:A tak w ogóle to dobry wieczór Piękne Panie.
Witaj Kuba!
I jak lepiej troszkę?
Ewa L. pisze:Proponuję na kaszel syrop z cebuli. Pokroić france w plasterki i zasypać cukrem a rano łyknąć kielicha soczku który puści. Trzy dni i od razu ci lepiej będzie.
kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:Proponuję na kaszel syrop z cebuli. Pokroić france w plasterki i zasypać cukrem a rano łyknąć kielicha soczku który puści. Trzy dni i od razu ci lepiej będzie.
stary sprawdzony przepis , od pokoleń używany w mojej rodzinie .Niestety należę o tej grupy
krnąbrnych facetów którzy nie chcą brać żadnych leków .żadnych.samo przyszło samo pójdzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości