Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koki-99 pisze:Żałuję, że puściła to tylko tvp regionalna, a nie ogólnopolskaDobrze, że chociaż Polsat był, inaczej wszystko zostałoby na Śląsku.
neferet pisze:Koki-99 pisze:Żałuję, że puściła to tylko tvp regionalna, a nie ogólnopolskaDobrze, że chociaż Polsat był, inaczej wszystko zostałoby na Śląsku.
Ta sprawa powinna być głośna z wielu powodów. Żeby uniemożliwić mu dalszy proceder, ukarać, uwrażliwić ludzi na cierpienie zwierząt itd.
Ale jest też poboczny aspekt, moim zdaniem bardzo ważny: żeby Polacy zrozumieli, że umowy adopcyjne i wizyty przed-adopcyjne lub po adopcji, to nie jest jakaś fanaberia organizacji prozwierzęcych, tylko wynikają one z prawdziwej troski o zwierzęta! Że tu nie chodzi o zaglądanie komuś do garów, szafy czy sypialni. A niestety wiele razy spotykałam się z taką opinią...
halbina pisze:24.02.2014 r. godz. 12.00 to poniedziałek, niestety już pracuję, mam lekcje do 13.30, ale postaram się dotrzeć po nich.
majku33krakow pisze:Mam nadzieje że pani obrońca będzie miała całe życie noce nie przespane za tego gnojka,OBROŃCZYNI POŻAL SIĘ.....
neferet pisze:Jest i relacja tvn-online.
[url] http://fakty.tvn24.pl/fakty-ekstra,52/m ... 89893.html
[/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 580 gości