jakoś przeżyłam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Doczłapałam. Z daleka to mogę tylko kciuki potrzymać za kociaka![]()
![]()
Zuzieńko i Poleńko. Ale gdzie ten kotolot wyląduje coby mię zabrać? Duża nam bałkona posiatkowała i kotolot przez siatku nie przeleci![]()
Książniczka Ofelja zmartwiona
A okienka też wszystkie osiatkowała??????
ewa_mrau pisze:Myszolandia pisze:[...]Pisz,pisz jak sytuacja na froncie![]()
![]()
działamy
... mry!
Myszolandia pisze:ewa_mrau pisze:Myszolandia pisze:[...]Pisz,pisz jak sytuacja na froncie![]()
![]()
działamy
... mry!
i co i co ?
Ale się cieszę,że był odzew,bo wizja tego malucha na mrozie mnie przerażała
Ewuś,drugi ZIom pierwszyciśnienie bardzo wariuje,dzisiaj mnie epek bolał,jeszcze do tego gapiłam się 6 godzin w maszynę szyjącą,to już w ogóle potem chodziłam jak nie powiem co,zresztą kilak osób dzisiaj narzekało na ból głowy
isabell36 pisze:ja znowu dzisiaj w porządku
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:mi głowa pękała w niedzielę - jak szlo na gołoledź![]()
jakoś przeżyłam
a mnie było ok
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:mi głowa pękała w niedzielę - jak szlo na gołoledź![]()
jakoś przeżyłam
a mnie było ok
a mnie znowu ćmiło od rana![]()
nie wiem czy zmiana ciśnienia czy może za ciasno mi się spało z Tofikiem przy boku
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:mi głowa pękała w niedzielę - jak szlo na gołoledź![]()
jakoś przeżyłam
a mnie było ok
a mnie znowu ćmiło od rana![]()
nie wiem czy zmiana ciśnienia czy może za ciasno mi się spało z Tofikiem przy boku
Raczej Tofisiu nie powinien mieć nic wspólnego z twoją głową.
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:ja znowu dzisiaj w porządku
Ja w sumie też - może ta kuracja przeciwmigrenowa naprawdę jest skuteczna.
MB&Ofelia pisze:A ja mam dwa koty, a musiałam sama spać!Obraziły się, czy co?
Chyba kaloryfery poprzykręcam, to może przyjdą na kocyk się ugrzać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości