ROZPRZEDAŻ! Kup więcej, zapłacisz mniej! WIELKA DOKŁADKA :)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Sob sty 11, 2014 15:10 ROZPRZEDAŻ! Kup więcej, zapłacisz mniej! WIELKA DOKŁADKA :)

Przez lata nagromadziły się w szafie masy ubrań. Wygląda na to, że mam dziwną skłonność do kupowania za małych ubrań, a butów z kolei za dużych. Z Nowym Rokiem mam postanowienie ogarnięcia swego życia, również szafy. Czas najwyższy na to.

Wszystkie tu prezentowane ubrania nie są nowe, chyba że napisano inaczej. Jeśli mają wady, piszę o tym uczciwie i robię zdjęcia tak, żeby było wady widać. Wszystkie ubrania są w stanie bardzo dobrym, idealnym lub dobrym, opisane pod każdym ubraniem. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, pisz śmiało!

Zasada rozprzedaży:
pojedyncza rzecz - ubranie/torebka - kosztuje 7 zł.
Jeśli kupujesz dwa ciuchy, płacisz za każdy o 1 zł mniej, czyli 6+6 = 12 zł :)
Za trzy rzeczy zapłacisz znów o 1 zł mniej na każdej, a więc 5+5+5 = 15 zł,
za cztery 4+4+4+4 = 16,
za pięć 3+3+3+3+3 = 15,
za sześć 2+2+2+2+2+2 = 12
i tak dalej! :D

Ciuchy będą dobre na osobę o rozmiarze S, chyba że napisałam inaczej.

Wysyłkę obliczamy na podstawie cennika Poczty Polskiej http://cennik.poczta-polska.pl/plik,1/c ... 012014.pdf, a w Warszawie możliwy odbiór osobisty. Jeśli ktoś sobie życzy wysyłam InPostem. Zapraszam!

1. Torebka w kolorze ciemnej czekolady, z syntetycznej tkaniny, tłoczonej jakby w takie wzorki kwiatów. Noszona, ale materiał solidny, w ogóle po niej nie widać. Można prać w pralce, wszystko zniesie. Jest to rękodzieło kupione kiedyś na aukcj. W brązowej torebce podszewka też brązowa, z pikowanej tkaniny, co nadaje całej torebce "puchatości", mięsistości. 45x37 cm.
Obrazek Obrazek Obrazek

4. Bluzka z długim rękawem Intimissimi, czarna, stan bardzo bardzo dobry, elastyczna, tkanina przyjemna w dotyku. Bardzo ciekawy model, na bluzkę naszyte z przodu i z tyłu kawałki tkaniny tej samej z której uszyta jest baza bluzki oraz dodatkowo koronkowej.
Obrazek

6. Morgan, będzie dobra też na M. Bluzka z lejącego się, grubszego materiału, rozciągliwa. Długie, rozcinane rękawy, łódkowaty dekolt. Ciekawy krój, szew idzie przez środek bluzki. Kolor buraczkowy. Wyjątkowe oryginalne ubranko, w stanie bardzo bardzo dobrym.
Obrazek

9. Półprzeźroczysta bluzka Vero Moda ze sztucznej tkaniny, dekolt kopertowy z koronką, stan bardzo dobry.
Obrazek

10. Bluzka L.O.G.G. nieco dłuższa, czarna, bawełna z jakąś domieszką, stan bardzo dobry, będzie dobra też na rozmiar M.
Obrazek

14. Bluza bawełniana (95% bawełny, 5% spandex), czarna, na guziczki, wykańczana koronką, kaptur też, stan dobry bo koronka miejscami pozaciągana.
Obrazek

15. Ażurkowa narzutka tudzież sweterek River Island, stan jak nowy. Zieleń, lekko zgniła, ślicznie wykończone rękawki.
Obrazek

23. Gina Tricot, śliczna sukienka w idealnym stanie, złota satyna na górze i lejąca się, delikatna, jasnobeżowozłota tkanina niżej, krótka, elegancka. Długość całkowita 90 cm. rezerwacja Sarah DeMonique
Obrazek

25. Spódniczka atłasowa, rozmiar na moje oko S, marki Reserved, lśniąca i zwiewna, z podszewką, kolor brązowy czekoladowy (cieniowana) w brązowo-kremowo-różowawe kwiatki. Trochę ją nosiłam, ale szybko zrobiła się niestety za ciasna ;) Używana, ale jak nowa. Długość 65 cm, w pasie 36 cm, nie naciąga się, rozpinana na zameczek z boku. Szyta w szerokie plisy, lekko rozszerza się ku dołowi, może na zdjęciu słabo to widać bo wymaga wyprasowania ;)
Obrazek Obrazek

No i BUTY :) każda para kosztuje 20 zł samodzielnie. Za dwie pary zapłacimy 30 zł, za trzy 40 zł.

28. Buty na obcasie w kolorze ciemnej zgniłej zieleni, stabilne, wygodne, szerokie w palcach. Rozmiar 37, raczej nie skóra naturalna. Stan bardzo dobry, wszystko na zdjęciach.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

29. Czarne buty Office London, wysoka jakość, skóra naturalna. Ażurkowe ozdobne wyłogi ze skórki, obcasy też obite skórką. Stan jednak ocenić muszę na dobry - zabrudzenie na nosku jednego z butów (do zapastowania), w jednym miejscu odgięta lekko, ale trwale, skórzana falbanka. Przy noszeniu nie będzie widać tych wad. Rozmiar 37.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

30. Świetne, bardzo dobrej jakości, plecione baleriny skórzane, kolor bardzo ciemny granat, prawie czerń. Rozmiar oficjalnie 40, ale jest to raczej 39 lub duże 38.
Mają w jednym miejscu przebarwienie widoczne na zdjęciach, nie rzuca się w oczy.

MEGA DOKŁADKA w dniu 17.01:

40. Sweterek ażurkowy, czarny, marka Lindex, pół na pół akryl z bawełną. Stan bardzo dobry minus, bo troszkę zmechacony.
Obrazek Obrazek Obrazek

45. Komplet Aggi, szary, klasyczny, rozmiar 38, żakiet i spódnica. Rozbijam komplet na pół, można kupić osobno. Tutaj spódnica, wymiary 39 pas x 44 biodra x 56 długość. Stan idealny.
Obrazek Obrazek

46. A tutaj żakiet, stan idealny.
Obrazek Obrazek Obrazek

47. Gładka, satynowa spódnica, bez podszewki, w pasie szlufki i paseczek z tej samej tkaniny, brązowo biały kwiatowy wzór, świetna. 34 cm na płasko w pasie. Stan idealny.
Obrazek Obrazek

48. Sweterek H&M, XS, cienki, obcisły, brązowy. Stan bardzo dobry minus, bo lekko zmechacony, trzeba ogolić. rezerwacja Sarah DeMonique
Obrazek

49. Sukienka krótka letnia granatowa, w kwiatki, pamiątka z Hiszpanii, stan bardzo dobry.
Obrazek Obrazek

50. Torebka czarna ze skóry, z łatek, nowa, nigdy nie używana. Taki a la kuferek. Do torebki dołączony pasek (chyba już nie skórzany) i dwa łańcuszki jako uchwyty - można sobie dopiąć lub nie. Stan idealny, nigdy nie używana. Jedyną wadą jest to co widać na powiększeniu - tak jakby skóra jednej z łatek była w jednym miejscu lekko zagięta i podczas lakierowania to jedno malutkie miejsce pod zagięciem się nie polakierowało. Oczywiście w ogóle nie zwraca się na to uwagi, ale uczciwie pokazuję.
Portfelik widoczny na zdjęciu jest również w komplecie do torebki :)

51. Taki bajer, gra w kości, drewniane pudełko, kości w środku też drewnianw, oczka z inkrustacji, nowe nigdy nie używane :)
Obrazek

52. Śliczna, nigdy nie noszona góra od piżamy/koszulka do spania. 3suissess, chyba niezła firma? Kolor granatowy, a na nim jakby delikatne ciemniejsze napisy. Super skład, jedwab z bawełną, delikatna, milutka, porządnie odszyty kołnierzyk, rękawy, obleczone guziczki. Piękna rzecz, jeszcze z metkami, nigdy nie użyta. Uwaga, na metce rozmiar 40, ale moim zdaniem jest bliżej 38, a biorąc pod uwagę że jest to rzecz do spania więc powinna być luźna, to nawet lepsza na rozmiar 36 byłaby. rezerwacja Sarah DeMonique
Obrazek Obrazek Obrazek

INNE:

32. Komin o pięknym delikatnym wrzosowym kolorze, nowiutki jeszcze z metką, bardzo przyjemny w dotyku - 9 zł.
Obrazek Obrazek Obrazek

33. Szaliczki nowe dwa, bardzo podobne. Kolor tła głęboki brąz. Jeden szaliczek ma węzełki w barwach (33a) brązu, beżu i bieli, a drugi w barwach (33b) delikatnej zieleni i fioletu. Po 4 zł.
Obrazek Obrazek Obrazek

34. Nowe i nieużywane (aczkolwiek sporo przeleżały w szufladzie) breloczki. Została żabka marki NICI, komu komu za 4 zł?
Obrazek

35. Taka sobie figurka gipsowego żółwika, za 3 zł lub jako gratis do dowolnej innej zakupionej rzeczy ;)
Obrazek Obrazek

38. Nowa lupa, plastikowa, 2 zł lub gratis do czegoś.
Obrazek

39. Apaszka, biała w czerwone i pomarańczowe kwiaty, sprzedam za 3 zł, lub jako gratis do czegoś innego zakupionego :) Jak widać nowa, nierozpakowana, nie wiem jaki wymiar, ale jest złożona w tym opakowaniu, więc myślę że dość duża po rozłożeniu.
Obrazek

Gratisy oczywiście na życzenie, na siłę nie wciskam ;)

Jeśli cokolwiek jest niejasne, proszę pisać i pytać!
Ostatnio edytowano Sob mar 29, 2014 14:40 przez Keirzontko, łącznie edytowano 13 razy
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Sob sty 11, 2014 19:39 Re: Mega ROZPRZEDAŻ ubrań i butów! Kup więcej, zapłacisz mni

poproszę nr 27, 24, 17, 16, 11, 12, 13, 16
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Sob sty 11, 2014 19:50 Re: Mega ROZPRZEDAŻ ubrań i butów! Kup więcej, zapłacisz mni

20 i 26 poproszę czy ta spódnica rozciąga sie tylko w pasie? chodzi mi o to czy w biodrach bedzie na mnie dobra bo mam raczej rozm 38
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Nie sty 12, 2014 16:42 Re: Mega ROZPRZEDAŻ ubrań i butów! Kup więcej, zapłacisz mni

bibuś pisze:20 i 26 poproszę czy ta spódnica rozciąga sie tylko w pasie? chodzi mi o to czy w biodrach bedzie na mnie dobra bo mam raczej rozm 38

Tak, rozciąga się tylko w pasie, poniżej jest nierozciągliwa tkanina bawełniana... zmierzyłam w miejscu, gdzie najprawdopodobniej miałabyś biorda ;) i tam jest coś ok. 39 cm.
To rezerwuję 20 i napisz czy coś jeszcze sobie życzysz.
Ostatnio edytowano Nie sty 12, 2014 19:07 przez Keirzontko, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Post » Nie sty 12, 2014 16:52 Re: Mega ROZPRZEDAŻ ubrań i butów! Kup więcej, zapłacisz mni

yogusia pisze:poproszę nr 27, 24, 17, 16, 11, 12, 13, 16

Hej, dwa razy napisałaś nr 16, czyli w sumie to byłoby 7 rzeczy, tak? :)
Obrazek

Keirzontko

Post » Nie sty 12, 2014 17:10 Re: Mega ROZPRZEDAŻ ubrań i butów! Kup więcej, zapłacisz mni

rzeczywiście nie zauważyłam, w takim razie 7 sztuk

edit: już wiem zamiast drugiej 16 miał być nr 11, ale zostanę jednak przy 7 sztukach

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw sty 16, 2014 0:25 Re: Mega ROZPRZEDAŻ ubrań i butów! Kup więcej, zapłacisz mni

Ciuszki powędrowały do yogusi. Ktoś się jeszcze na coś skusi? :)
Obrazek

Keirzontko

Post » Pt sty 17, 2014 16:42 Re: ROZPRZEDAŻ! Kup więcej, zapłacisz mniej! WIELKA DOKŁADKA

Uwaga, dziś wielka dokładka :) Dołożyłam rzeczy od nr 40 do 52. Wszystkie wchodzą do gry zgodnie z regulaminem Rozprzedaży :) Zapraszam!
Obrazek

Keirzontko

Post » Pt sty 17, 2014 18:08 Re: ROZPRZEDAŻ! Kup więcej, zapłacisz mniej! WIELKA DOKŁADKA

Jaki rozmiar ma sukienka 43?
Obrazek

Kotełek Ani

Od: Nie wrz 22, 2013 11:00

Post » Pt sty 17, 2014 18:10 Re: ROZPRZEDAŻ! Kup więcej, zapłacisz mniej! WIELKA DOKŁADKA

Bo jeśli będzie dobra na 38, to poproszę :)
Obrazek

Kotełek Ani

Od: Nie wrz 22, 2013 11:00

Post » Pt sty 17, 2014 18:13 Re: ROZPRZEDAŻ! Kup więcej, zapłacisz mniej! WIELKA DOKŁADKA

moja paczka dotarła, dziękuję bardzo i wracam na zakupy

poproszę nr 41,42,44 i 21

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Wto sty 21, 2014 20:35 Re: ROZPRZEDAŻ! Kup więcej, zapłacisz mniej! WIELKA DOKŁADKA

Paczki powędrowały dziś z samego rana :)

Zapraszam na kolejne zakupy! Rozprzedaż nie będzie trwała wiecznie! :D
Obrazek

Keirzontko

Post » Śro sty 22, 2014 15:58 Re: ROZPRZEDAŻ! Kup więcej, zapłacisz mniej! WIELKA DOKŁADKA

moja doszła dziś, dziękuję ślicznie

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Śro sty 22, 2014 20:37 Re: ROZPRZEDAŻ! Kup więcej, zapłacisz mniej! WIELKA DOKŁADKA

jest możliwość rezerwacji i zapłaty po 10 lutego?

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Czw sty 23, 2014 12:58 Re: ROZPRZEDAŻ! Kup więcej, zapłacisz mniej! WIELKA DOKŁADKA

Jasne, nie ma problemu :)
Obrazek

Keirzontko

[następna]