Myszolandia pisze:no,az mi ciarki przeszłymam nadzieję,ze się ktoś znajdzie
Rozesłałam to wszędzie gdzie jestem![]()
![]()
![]()
Tak widziałam. Jak bardzo trzeba teraz uważać. Zanim ruszysz sprawdź pod maską czy nie ma pasażera na gapę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:no,az mi ciarki przeszłymam nadzieję,ze się ktoś znajdzie
Rozesłałam to wszędzie gdzie jestem![]()
![]()
![]()
isabell36 pisze:Witaj Ewuś i co znalazł się ktoś z Włocławka ?
jak nie, to niech na straż miejską dzwoni -mają obowiązek przyjechać, tylko niech powie żeby jej dali numer kontaktowy do kogoś kto się tą sprawą zajmuje, albo do lecznicy, do której zawiozą kotka bo będzie się dowiadywała co dalej z maluchem - u nas to działatylko twardym trzeba być
![]()
![]()
a jakby powiedziała, że jakby co to ma znajomą/ego reporterkę/era w TVN to zobaczysz jak szybko zareagują
agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
jak dzionek![]()
mnie coś dzisiaj głowa boliz ciśnieniem coś czy co
a mogą być i zatoki
o żesz
Myszolandia pisze:[...]Pisz,pisz jak sytuacja na froncie![]()
![]()
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:Witaj Ewuś i co znalazł się ktoś z Włocławka ?
jak nie, to niech na straż miejską dzwoni -mają obowiązek przyjechać, tylko niech powie żeby jej dali numer kontaktowy do kogoś kto się tą sprawą zajmuje, albo do lecznicy, do której zawiozą kotka bo będzie się dowiadywała co dalej z maluchem - u nas to działatylko twardym trzeba być
![]()
![]()
a jakby powiedziała, że jakby co to ma znajomą/ego reporterkę/era w TVN to zobaczysz jak szybko zareagują
Witaj Izuś!
To nie o mnie chodzi tylko o ewa_mrau
MB&Ofelia pisze:Doczłapałam. Z daleka to mogę tylko kciuki potrzymać za kociaka![]()
![]()
Zuzieńko i Poleńko. Ale gdzie ten kotolot wyląduje coby mię zabrać? Duża nam bałkona posiatkowała i kotolot przez siatku nie przeleci![]()
Książniczka Ofelja zmartwiona
Ewa L. pisze:Mama chodzi na rehabilitację i jest znaczna poprawa.
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Mama chodzi na rehabilitację i jest znaczna poprawa.
oj to się cieszę![]()
![]()
oby tylko to ciśnienie nam nie dokuczało - to da się żyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości