Lodż- domowa kotka w piwnicy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 20, 2014 19:55 Lodż- domowa kotka w piwnicy

Witam wszystkich.
Bardzo potrzebna pomoc ,moja kolezanka znalazla tydzień temu śliczną kotkę u siebie w bloku w piwnicy, nie wiadomo jak i skąd sie tam znalazła , pewnie ktoś wyrzucił bidulkę , tak mi o niej napisała : Zdjęcia są średniej jakości bo jest w piwnicy i ciągle się kręci. MA super puchaty ogonek, mały pyszczek taki delikatny :) Plamkę białą pod brodą i trochę dłuższą sierść ok 3-4 cm.Podejrzewam,że to kotka tak na 80 % ... W piwnicy jest już od tygodnia i ani myśli wychodzić na zewnątrz. Myślę,że jest fajnym kotkiem, przytulaśnym, uwielbia głaskanie :) Boję się , że ktoś ją przepędzi z tej piwnicy .
Moja wielka prośba o domek dla tej niuńki , może ktoś ją pokocha i zabierze do prawdziwego domku, żeby nie musiała spędzić kolejnych dni w piwnicy. Liczę na to , że jej smutny los się odmieni...
Wiem , ze tu wszyscy zakoceni, ale może akurat , ktoś coś poradzi , pomoże w znalezieniu domku, sytuacja jest dosyć pilna...
za chwile dodam zdjecia
pozdrawiam.

lucja100

Od: Czw lis 29, 2012 18:28

Post » Wto sty 21, 2014 15:28 Re: Lodż- domowa kotka w piwnicy

podniosę
Wklej tu foty i róbcie na cito ogłoszenia. Fajny tekst i trzeba zarzucić net nimi. Dobrze domy sprawdźcie.

Zakoceni mega wszyscy tutaj ale foty czynią cuda. Poza tym nie pozwól by kota spadła na dalekie strony i pilnuj wątku.

Kastrowana jest?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sty 22, 2014 12:07 Re: Lodż- domowa kotka w piwnicy

Zdjecia własnie mamy kiepskie , ciezko jej zrobic zdjecie , bo ona tak sie cieszy jak ktos do niej przychodzi , ale w sobotę ma przyjść jakas pani ją zobaczyć , mam nadzieję , że sie sprawdzi i mam nadzieję , że moze ja weźmie do domku. Pani zmarła kotka bardzo podobna do tej, wiec sie wzruszyła jak czytała ogłoszenie w necie i moze cos z tego wyjdzie....

lucja100

Post » Śro sty 22, 2014 12:27 Re: Lodż- domowa kotka w piwnicy

Trzymam kciuki za domek dla kici :wink:
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Czw sty 23, 2014 8:06 Re: Lodż- domowa kotka w piwnicy

Kicia juz jest w nowym domku, mam nadzieje ze bedzie miala dobrze.

lucja100