Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:A według mnie każdy powinien przyjść na rozprawę nawet kibice jeżeli są przeciwni takim czynom. I nie powinno sie ich wykluczać tylko dlatego, że to kobice/kibole i mają złą opinię nadaną przez telewizję.
anulka111 pisze:Wczoraj bylo widac- jedna osoba sie wylamala i ile szkody zrobila.....
Dodaj jeszcze,ze agresywna przed sądemFilomen pisze:no i jeszcze jedna rewelacja - rozmawiałam z zarządem Viva akcja dla zwierząt - pani Babecka, histeryzująca w sądzie i twierdząca, ze "weźmiemy sprawę w swoje ręce" NIE JEST CZŁONKIEM VIVY
wręcz przeciwnie, Viva absolutnie się odcina od jakicholwiek jej działań, wielokrotnie ta pani wchodziła w konflikt z prawdziwymi wolontariuszami Vivy i mają z nią duży problem. Jeżeli się nie uspokoi wstąpią na drogę prawną.
więc tej pani już dziękujemy na jakicholwiek wiecach, zgromadzeniach
Filomen pisze:no i jeszcze jedna rewelacja - rozmawiałam z zarządem Viva akcja dla zwierząt - pani Babecka, histeryzująca w sądzie i twierdząca, ze "weźmiemy sprawę w swoje ręce" NIE JEST CZŁONKIEM VIVY
wręcz przeciwnie, Viva absolutnie się odcina od jakicholwiek jej działań, wielokrotnie ta pani wchodziła w konflikt z prawdziwymi wolontariuszami Vivy i mają z nią duży problem. Jeżeli się nie uspokoi wstąpią na drogę prawną.
więc tej pani już dziękujemy na jakicholwiek wiecach, zgromadzeniach
ewar pisze:Generalnie kibice mają złą opinię, ale na to ma wpływ oczywiście tylko niewielka grupa.Stalowowolscy kibice pomagają dzieciom w domu dziecka, fantastycznie sprawdzili się podczas powodzi, operator koparki nie mógł się ich nachwalić za organizację i pracowitość.Wielu z nich lubi zwierzęta, więc nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.
Od dawna proszę na wielu wątkach, aby powstrzymać się od pisania obraźliwych postów.Myśleć można wszystko, nawet napisać, ale jest przycisk "anuluj".Dlaczego? Bo wtedy kat staje się ofiarą, a tak być nie powinno.
Filomen pisze:CatAngel pisze:A według mnie każdy powinien przyjść na rozprawę nawet kibice jeżeli są przeciwni takim czynom. I nie powinno sie ich wykluczać tylko dlatego, że to kobice/kibole i mają złą opinię nadaną przez telewizję.
ale juz nikt nie przyjdzie bo zamknięta a do kibiców nic nie mam pomagają naszemu schronisku, ale w takiej sprawie nie trudno stracić panowanie nad sobą
anulka111 pisze:A miejsca pod sadem malo,by przechodnie sie nie wkurzali to grupa nie moze byc wieksza niz 20-30 osob.
phantasmagori pisze:Nie można tych wpisów na FB jakoś kasować?![]()
Ludzi niosą emocje, to nic dziwnego. Nie zdają sobie sprawy, że takimi wpisami szkodzą sprawie
Filomen pisze:na FB mnie to zwisa, bardziej zależy mi tutaj bo to jest tematyczne forum, moze ktoś założy zamkniety watek? na zgromadzenie powyzej 15 osób musimy miec zgode prezydenta miasta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 713 gości