Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Takiego maila wczoraj dostaliśmy. Patrząc na to jak kicia wygląda to... może się znajdzie ktoś kto będzie mógł go przygarnąć na czas leczenia...
"We wtorek wieczorem znalazłam na swojej klatce wychudzonego kota. Nie należy do sąsiadów z bloku ani najprawdopodobniej z osiedla, ale był już wyganiany z innych klatek. Na pewno niedojadał od dłuższego czasu. Na jedzenie rzucał się strasznie łapczywie. Zaprowadziłam go do weterynarza, zostało rozpoczęte leczenie - ma jakąś infekcje prawdopodobnie z powodu osłabienia po głodówce, dostał antybiotyk, został odrobaczony i odpchlony. Ma dziwną wadę: posiada tylko kły, reszta zębów się nie wykształciła, nie ma zębodołów nie zostały wybite. Z tego powodu je tylko miękkie jedzenie i nie poradzi sobie na wolności. Teraz czuje się lepiej i okazał się bardzo przyjaznym, domowym kotem, załatwia się do kuwety, potrzebuje czułości. Proszę o pomoc, ponieważ nie mogę go zatrzymać dłużej niż do soboty" Telefon ws kociaka: 500 872 575
czitka pisze:Halo, jest tu ktoś??? Dom czeka na kota! A kota nie ma
turkawka pisze:czitka pisze:Halo, jest tu ktoś??? Dom czeka na kota! A kota nie ma
U Natalki jakieś nowe nabytki są, może ona by miała kociaka pasującego do opisu.
A z tym kociem... masakra jakaś. Podesle linka dziewczynie, u ktorej kot jest teraz na leczeniu.
turkawka pisze:czitka pisze:Halo, jest tu ktoś??? Dom czeka na kota! A kota nie ma
U Natalki jakieś nowe nabytki są, może ona by miała kociaka pasującego do opisu.
A z tym kociem... masakra jakaś. Podesle linka dziewczynie, u ktorej kot jest teraz na leczeniu.
michalinadzordz pisze:turkawka pisze:czitka pisze:Halo, jest tu ktoś??? Dom czeka na kota! A kota nie ma
Może gumtree udostępniłoby namiary na tych ludzi jeżeli powie się, że sprawa ma zostać zgłoszona do prokuratury? Porzucenie zwierzęcia, to znęcanie się. To na 100% ten sam kot...
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 479 gości