Warszawa ul.Kopijników przybłąkał się rudy kot w obroży FOTO

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 17, 2014 18:14 Warszawa ul.Kopijników przybłąkał się rudy kot w obroży FOTO

Od 2-3 dni w zakładzie wulkanizacyjnym jest rudy kot, w obroży koloru czerwonego.
Miziasty, nie boi się niczego.

Mój tż zmienia tam sobie oponki i kota ma rękach.

Potem wrzucę foto. Ale to zwykły, dorosły rudzielec.

Kto zgubił Wentyla? Takie imię dostał w warsztacie oponiarskim :-)

Jak coś proszę dzwonić 503-630-030 lub zapitalać do warsztatu jest podobno całodobowy:-)
Ostatnio edytowano Sob sty 18, 2014 13:47 przez MonikaWarszawa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Pt sty 17, 2014 21:10 Re: Warszawa ul.Kopijników 61 - przybłąkał się rudy kot w ob

MonikaWarszawa pisze:Od 2-3 dni w zakładzie wulkanizacyjnym jest rudy kot, w obroży koloru czerwonego.
Miziasty, nie boi się niczego.

Mój tż zmienia tam sobie oponki i kota ma rękach.

Potem wrzucę foto. Ale to zwykły, dorosły rudzielec.

Kto zgubił Wentyla? Takie imię dostał w warsztacie oponiarskim :-)

Jak coś proszę dzwonić 503-630-030 lub zapitalać do warsztatu jest podobno całodobowy:-)

:!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sty 17, 2014 22:00 Re: Warszawa ul.Kopijników 61 - przybłąkał się rudy kot w ob

Postaram ię jeszcze dziś wrzucić foto, ale padam na twarz, a mam jeszcze 6 swoich, i każde wymaga innej obsługi. a kabelek oczywiście ... zarąbały niszczyciele. :twisted:

myślę że jak ktoś szuka swojego rudzielca to ta info na razie wystarczy.
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Post » Sob sty 18, 2014 7:42 Re: Warszawa ul.Kopijników 61 - przybłąkał się rudy kot w ob

Ważne - kto zgubił kota?

MonikaWarszawa

Post » Sob sty 18, 2014 13:47 Re: Warszawa ul.Kopijników 61 - przybłąkał się rudy kot w ob

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

MonikaWarszawa

Post » Nie sty 19, 2014 0:11 Re: Warszawa ul.Kopijników przybłąkał się rudy kot w obroży

Jaki piękny!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MonikaWarszawa pisze:
myślę że jak ktoś szuka swojego rudzielca to ta info na razie wystarczy.

Ale nie wszyscy, którzy zgubili kota czytaja Miau!-ogłoszenie daj w lokalnej prasie, na Tablicy, na FB, przydałyby się ogłoszenia papierowe w lecznicach, sklepach zoologicznych.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sty 19, 2014 16:26 Re: Warszawa ul.Kopijników przybłąkał się rudy kot w obroży

jest w wielu miejscach:-)

kto zgubił kota!

MonikaWarszawa

Post » Wto sty 21, 2014 15:44 Re: Warszawa ul.Kopijników przybłąkał się rudy kot w obroży

Dlatego moj niewychodzacy kot oprocz chipa ma oboze z adresatka, zeby dmuchac na zimne ;) trzymam kciuki , zeby zguba trafila do wlascicieli. :ok:

moni1234511

Od: Sob cze 16, 2012 13:25

Post » Śro sty 22, 2014 5:59 Re: Warszawa ul.Kopijników przybłąkał się rudy kot w obroży

Pierwsze co powiedziałam tż przez telefon - szukaj adresu, numeru na obroży. NIC nie było.

Ogłoszenie niech sobie wisi - ale ja teraz już nie wiem czy Wentyl tam jest, czy nie.
Może ktoś z okolicznych domków go odnalazł.
Mój tż trafił tam przypadkowo.

Nie miał źle jak na DT w warsztacie, jeść dali, klienci głaskali, ciepło.....

MonikaWarszawa