Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 21, 2014 21:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

Obiecane zdjecie "wampirystyczne".

Wisi obok "przodka" nad łożem melońskim :

Obrazek

A w łazience Kotkinsowo zdobi coś takiego...

Obrazek

...oraz takiego:

Obrazek

Do nowego domu zakupiono ostatnio koty jak te bordowe w wersji czarnej.
Bordowe też jadą , mamy przecież dwie łazienki:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 21, 2014 21:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

Już drugi raz zostałam wywołana, więc muszę się przyznać, choć nie chciałam bo wstyd mi, że tak skromny grosik tylko mogłam wpłacić :oops:
Malwina z Libiąża,
Co do propozycji kotkinsa- jak najbardziej sięzgadzam, kibicuje Bandiemu,
aczkolwiek na każdy inny pomysł wykorzystania pieniążków również się zgadzam :)

Trzymamy :ok: za chłopaków!
"Zwierzęta są moimi przyjaciółmi, a ja nie zjadam swoich przyjaciół."
George Bernard Shaw

Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150713

Lillua

Od: Pon lut 13, 2012 17:41

Post » Wto sty 21, 2014 22:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

Lillua weź się nie wygłupiaj.
KAŻDA złotówka się liczy, nie ma "lepszych" ani "gorszych" wpłat.
DAŁYŚMY RADĘ.
Kot zaopatrzony, jeszcze dla psa będzie.
Czy może być coś lepszego? :D

kotkins

Post » Wto sty 21, 2014 22:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

No niby tak.. w sumie piękna kwota się uzbierała..

A przodek wampir mnie powalił :ryk:
"Zwierzęta są moimi przyjaciółmi, a ja nie zjadam swoich przyjaciół."
George Bernard Shaw

Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150713

Lillua

Od: Pon lut 13, 2012 17:41

Post » Wto sty 21, 2014 22:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

kotkins pisze:Czy może być coś lepszego? :D

Tak odpowiedź na moje pytanie.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto sty 21, 2014 22:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

ab. pisze:
kotkins pisze:Czy może być coś lepszego? :D

Tak odpowiedź na moje pytanie.

Jakbym wiedzaiała, to bym odpowiedziała.
A w necie szukałaś??

kotkins

Post » Wto sty 21, 2014 22:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

Propozycja Kotkinsa jak najbardziej mi się podoba...chociaż Neigh Hawaje tez by się przydały :wink: :wink:

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

Post » Wto sty 21, 2014 22:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

Dobra, jak mnie Neigh weźmie z sobą na bezludną wyspę to lecimy!
Tylko trzeba zabrać komórki żeby pogadać od czasu do czasu...

Oddalę się pospać, jutro czeka mnie ciężki dzień...

kotkins

Post » Śro sty 22, 2014 8:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

Szczerze pisząc, to ja też zamierzałam uprawiać psią propagandę, ale nie ukrywam po 28.... Poczekajmy dooobra? Na razie to zdjęcia zrobiono, ale nie wiemy co na nich wyszło, tak?
Bardzo bym chciała, żeby wielkie g......( nie zeby KONIECZNIE musiał je mieć akurat w gardle ..........:)) dzizas, co ja wypisuję........
W Bandim jakoś tam pośrednio łapy maczałam......i bardzo bym sobie życzyła, żeby wyszedł na prostą.

Zosik Patrycja ma niezłego weta w miarę blisko ( ja do niego nie jezdzę, ale koleżanka psiara i owszem ) jakby co, to dam namiary. Z pokasływaniem to nie każdy może dać radę. Pokasływanie np. może wskazywać na problemy z krązeniem i sercem vide moja Bromba...

I chciałam jeszcze jedną rzecz pokazać - jak się coś robi RAZEM to można naprawdę dużo. Weź sam człowieku wyjmij na kota 700 zł. Ale wspólnymi siłami można góry przenosić. Naprawde w to wierzę. Dlatego plisss nie gadać tu jedna z drugą - ja mogę niewiele. Są tacy co mogą wiele i nie robią nic. A niewiele + niewiele + niewiele = całkiem sporo.

TYLE.
ps. i budująca ta sytuacja wielce, c'nie?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sty 22, 2014 9:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

ab. pisze:Ja zgadzam się na wszystko :twisted:

Ja też :) a jakby było coś jeszcze potrzebne to proszę o info.
Ostatnio edytowano Śro sty 22, 2014 9:20 przez Nemeziss, łącznie edytowano 1 raz

Nemeziss

Od: Pon kwi 21, 2008 10:52

Post » Śro sty 22, 2014 9:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

Krótko się przywitam i potrzymam kciuki za czworonożne zęby :ok: :ok: :ok: :ok:
Nie mogę się rozpisywać bo pracowy komp szleju się nażarł przez kabel i co chwilę zamyka programy :evil: :evil: :evil:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro sty 22, 2014 11:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

Jedzie tylko Mel, Babcia w swej niezrównanej bystrości nakarmiła Felixa...ja naprawdę przeprowadzę ją do Łodzi z MK i Babcią neighową oraz (Młodym Neigh).
Cóż...córek nie należy NIGDY słuchać albowiem one guuupie som.
A potem człowiek jak ta żaba na torowisku : zdziwiony wielce ,że tramwaj przejechał...taaa...

kotkins

Post » Śro sty 22, 2014 14:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

Po cichutku, jako łodzianka nadmienię, że mamy tu własne Babcie, własnych młodych...
Może wymiana? :D
I kto tu mruczy<- to nasz blog, można poczytać i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie
kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

hikora

Od: Czw sie 23, 2012 5:36

Post » Śro sty 22, 2014 14:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

Też chętnie Babuszkę podrzucę....ta łódź na długo wypłynie prawda? Obawiam się tylko, że reszta płynących moją wyrzuciłaby za burtę...mówią co prawda, że nie ma tego złego .... :D

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

Post » Śro sty 22, 2014 17:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- persowie puszyści :)

marta-jolka pisze:Też chętnie Babuszkę podrzucę....ta łódź na długo wypłynie prawda? Obawiam się tylko, że reszta płynących moją wyrzuciłaby za burtę...mówią co prawda, że nie ma tego złego .... :D

…co by się nie mogło bardziej spier… :twisted:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

[poprzednia][następna]