ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 21, 2014 14:12 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

ślepaczki nie mogą czytac, ale od czego ma sie kolegę 8) -dawnej bywały w tym celu zatrudniane Panie do towarzystwa :wink:
ObrazekObrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto sty 21, 2014 14:36 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

Bo koty to 'użyte' som :mrgreen:
Fajna ta koszykowa budka, słodki domek :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto sty 21, 2014 18:13 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

morelowa pisze:Bo koty to 'użyte' som :mrgreen:

A posłanka mide in ewar, muszę pochwalić :ok:
Jedno to prezent od ulubionej Cioteczki Rolfika -jerzykówki :1luvu: też muszę pochwalić i podziekowac za skłonność emocjonalna do futrzaka, bo nieźle na niej korzysta, jak widać :mrgreen:

p.s. a zauwazyłaś ,morelowa, że nie postrzątane :mrgreen:

alessandra

Post » Wto sty 21, 2014 19:05 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

alessandra pisze:
morelowa pisze:Bo koty to 'użyte' som :mrgreen:

A posłanka mide in ewar, muszę pochwalić :ok:
Jedno to prezent od ulubionej Cioteczki Rolfika -jerzykówki :1luvu: też muszę pochwalić i podziekowac za skłonność emocjonalna do futrzaka, bo nieźle na niej korzysta, jak widać :mrgreen:

p.s. a zauwazyłaś ,morelowa, że nie postrzątane :mrgreen:

NIe, nie zauważyłam ! powstrzymałam sie, przed napisaniem, że znowu wszystko na błysk :roll: Serio!
:mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 21, 2014 19:18 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

morelowa pisze:
NIe, nie zauważyłam ! powstrzymałam sie, przed napisaniem, że znowu wszystko na błysk :roll: Serio!

no kurde , a ja specjalnie takie zdjęcie- dla Ciebie, kiedy syf chłopaki zrobiły Obrazek

alessandra

Post » Wto sty 21, 2014 19:28 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

DZIE ?? on , ten syf??? pokaż palcem?
Pewnie gdzies leży jakiś jeden chrupek, albo ziarnko żwirku... :roll:

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 21, 2014 19:36 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

pól kuwety na dywanie, morelowa...podobno okulary sie tyż zużywają?...tak se tylko pytam :roll: 8)

alessandra

Post » Wto sty 21, 2014 19:42 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

A , widzisz , a ja myślałam ,że to takie wzorek. Bo na podłodze 2 kamyczki [czy co tam Ty używasz..] :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 21, 2014 19:45 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

wiesz, tak sobie myslę...
nelka83 chciała Ci odstąpić tę wojne światów, ale za to osłabianie mnie w dążeniu do bycia normalnym bałaganiarzem, ja Ci tę moja osobistą z kolekcji wojnę wyślę -cesz? :mrgreen:

alessandra

Post » Wto sty 21, 2014 19:55 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

Kcem! [a miałam się oddalić od kompa własnie] - co ma za to wpłacić ?

A, dzięki nelka - ja nie patrzyłam juz na bazar, to nie wiedziałam.. :?

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 21, 2014 20:16 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

morelowa pisze:Kcem! [a miałam się oddalić od kompa własnie] - co ma za to wpłacić ?

A, dzięki nelka - ja nie patrzyłam juz na bazar, to nie wiedziałam.. :?

ja nie mogę, morelowa, okulary to raz, ale i ze słuchem tyż masz cosik nie tak: mówię wyraźnie-patrzaj na usta: mój film oddaję Ci , mój osobisty, bo jak obydwie tak lubicie O.Wellsa, to musi być dla obydwóch tak? - tak :ok:

ło matusiu, co ja takiego zrobiłam,że cały dzień dzisiaj od 7 rano :evil: tłumaczyć muszę Obrazek

idę do chałupy, bo znowu coś wyniknie... :roll: :mrgreen:

alessandra

Post » Wto sty 21, 2014 20:23 Re

Świetnie, że Kajtusia ma DT :dance:
kicikicimiauhau

Post » Wto sty 21, 2014 21:30 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

:1luvu:
'zobaczysz jak będziesz w moim wieku.." - tak zawsze mówi do mnie moja matka :?

Obrazek

morelowa

Post » Śro sty 22, 2014 10:16 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

Rolfik :1luvu: absolutnie zawojował moje serce!!!
A Michaś serce naszej Alessandry :wink: :D
W związku z tym mała próbka Michasia w ruchu - widok zaiste rzadki :mrgreen:
Obrazek

Oleńko, zaraz zaczyna się badanie Tulinka. Myślami jesteśmy przy Was i kciuki zaciskamy z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sty 22, 2014 18:34 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - lista styczniowa wciąz otwarta

to prawda- Michaś to moja skryta miłość :oops: i pewnie dlatego Joasia mi tak jego zdjeć skąpi -wciąż ma w pamięci ,że u ślepaczków zdarza sie kid/cat -naping :lol:

alessandra

[poprzednia][następna]