"Stawiamy Na Łapy" -Kociaki do adopcji!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 18, 2014 7:42 Re: Stawiamy na Łapy - słuchajcie nas w sobotę w Radio Krakó

Wczoraj wieczorem do nowego domku przeprowadziła się Farfi. Zachowała się przy tym, jakby od zawsze tam mieszkała. Powodzenia maluszku!
A dzisiaj wyprowadza się Filipek :1luvu:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob sty 18, 2014 8:11 Re: Stawiamy na Łapy - słuchajcie nas w sobotę w Radio Krakó

I ja się melduję z Dimką,Inusiem i Daszką. :kotek:

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Sob sty 18, 2014 12:28 Re: Stawiamy na Łapy - słuchajcie nas w sobotę w Radio Krakó

Gdyby ktoś nie sluchał: tu link do audycji
http://chwiladlapupila.pl/informacje/18 ... o-chomika/
Obrazek

miszelina

Post » Sob sty 18, 2014 13:00 Re: Stawiamy na Łapy - słuchajcie nas w sobotę w Radio Krakó

:ok: dzięki! ja jeszcze spałam o dziewiątej :mrgreen:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Sob sty 18, 2014 22:00 Re: Stawiamy na Łapy - słuchajcie nas w sobotę w Radio Krakó

Jutro do domku idzie Mruczek :)
I byli też państwo chętni na Jinxa, mają jeszcze potwierdzić, może i on się przeprowadzi.
Obrazek

miszelina

Post » Nie sty 19, 2014 16:34 Re: Stawiamy na Łapy - w sobotę 25 stycznia Dzień Otwarty!

Chyba mamy dobrą passę:
Jinx przeprowadza się we wtorek do domu stałego, Łatek jedzie w poniedziałek, Klara przeniosła się na tymczas, Frania i Placek zarezerwowani, Marchesska też ma iść do DT
Obrazek

miszelina

Post » Nie sty 19, 2014 16:43 Re: Stawiamy na Łapy - w sobotę 25 stycznia Dzień Otwarty!

a wszystkich zapraszamy i na Dzień Otwartych Drzwi w sobotę (Chocimska 1B, w godz 17-20) i na Wielki kiermasz Rzeczy Wszelakich w niedzielę (Kawiarniq Lokum, Pijarska 5 w godz 12-20) :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon sty 20, 2014 22:20 Re: Stawiamy na Łapy - w sobotę 25 stycznia Dzień Otwarty!

Nie chwalicie się - a ja znalazłam na gumtree Kamyczka i pozwoliłam sobie
uprowadzić go na wątek "niebieskich" do adopcji.
Banerek teleportujący na wątek jest w moim podpisie.

O i jest tam Kamyk od dziś :

Monika_Krk pisze:Kraków tutaj jest w DT - podopieczny Fundacji "Stawiamy na Łapy"
biało - niebieski Kamyk i czeka na dom :

Obrazek

Link do ogłoszenia :
http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... -559178221

.

:ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 21, 2014 5:52 Re: Stawiamy na Łapy - w sobotę 25 stycznia Dzień Otwarty!

Dzieki, Mon :1luvu: mialam przyjemnosc poznac Kamyka i jest swietny, charakterny w taki dobry sposob - 200% kota w kocie :ok:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Wto sty 21, 2014 5:58 Re: Stawiamy na Łapy - w sobotę 25 stycznia Dzień Otwarty!

Monika_Krk pisze:Nie chwalicie się - a ja znalazłam na gumtree Kamyczka i pozwoliłam sobie

Monika_Krk pisze:Kraków tutaj jest w DT - podopieczny Fundacji "Stawiamy na Łapy"

Obrazek

Link do ogłoszenia :

.

A ja się własnie dowiedziałam, że Kamyczek przeprowadza się do Londynu, o! A co, nie wolno mu?
W związku z tym wycofuję Kamyka z ogłoszeń.
I Łatka też, bo wczoraj pojechał do domu.

Ale nie martwię się, że kotów nam zabraknie: na ogłoszenia w kociarni czekają na kwarantannie biało-bury Matrix (ma być szczepiony na dniach)
Obrazek

i bury Puszek w białych pantofelkach, złapany tydzień temu.
Obrazek
Obrazek

miszelina

Post » Wto sty 21, 2014 12:58 Re: Stawiamy na Łapy - w sobotę 25 stycznia Dzień Otwarty!

Monika_Krk pisze:Nie chwalicie się - a ja znalazłam na gumtree Kamyczka i pozwoliłam sobie

Obrazek

Link do ogłoszenia :

.

Monika_Krk to chyba Twoje dobre czary działają :) Kiedy Ty odkryłaś Kamyka, on znalazł dom stały :) Czaruj tak dalej.

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Wto sty 21, 2014 14:07 Re: Stawiamy na Łapy - w sobotę 25 stycznia Dzień Otwarty!

gertaaa pisze:(…)

Monika_Krk to chyba Twoje dobre czary działają :) Kiedy Ty odkryłaś Kamyka, on znalazł dom stały :) Czaruj tak dalej.

:D

Suuuuuperrrr .
Idę poszperać w sieci za jakąś księgą zaklęć , żeby zwiększyć skuteczność. Obrazek

A serio - to bardzo się cieszę .
Ogólnie styczeń na forum obfituje adopcjami i niech tak już zostanie na cały ten rok.
A następne niech będą tylko lepsze, jeden od drugiego. :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 21, 2014 16:35 Re: Stawiamy na Łapy - w sobotę 25 stycznia Dzień Otwarty!

super! będę zazdrościć właścicielom Kamyka. to jedyny znany mi kot, który głaszcze człowieka... i bije, kiedy człowiek próbuje głaskać kota :ryk:
Obrazek Obrazek

Maupa

Post » Wto sty 21, 2014 19:08 Re: Stawiamy na Łapy - w sobotę 25 stycznia Dzień Otwarty!

Do kociarni dotarł dzisiaj Karol - wielkokot o zajęczym sercu.
A mały Fernando przeprowadził się na DT, może tam się oswoi.
Obrazek

miszelina

Post » Wto sty 21, 2014 20:20 Re: Stawiamy na Łapy - w sobotę 25 stycznia Dzień Otwarty!

Tak wygląda w tej chwili nasz Pedro bez oczka:
Obrazek

Bez kołnierza bawi się jak zdrowy kociak :1luvu:
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]