Moderator: Moderatorzy
vailet pisze:Witamprzesyłka (bluzka z tukanem) dziś dotarła
Bardzo mi się podoba, byle bym nie przytyła jest na styk
Długość ok. Ładnie leży, jest potwierdzona jakość bluzki tukana przez mojego TŻ-a czyli (on ma dobry gust ) wszystko jak trzeba. Bardzo dziękuję
itaka pisze:vailet pisze:Witamprzesyłka (bluzka z tukanem) dziś dotarła
Długość ok. Ładnie leży, jest potwierdzona jakość bluzki tukana przez mojego TŻ-a czyli (on ma dobry gust ) wszystko jak trzeba. Bardzo dziękuję
Bardzo się cieszę z kolejnej zadowolonej kupującej
vailet pisze:itaka pisze:vailet pisze:Witamprzesyłka (bluzka z tukanem) dziś dotarła
Bardzo się cieszę z kolejnej zadowolonej kupującej
Podbiję i nie wiem czy coś będzie tu nowego? Jakaś dorzutka np. rozpinana bluza w miarę ciepła, czy ładny sweter z kapturem, ostatecznie bez?No co? Zapytać mogę
Tylko rozpinane na zamek. Takich szukam bo byłam kretynką i prałam w proszku no to zamki się popsuły. W płynie jednak nic się nie dzieje. Musiałam zepsuć kilka ubrań by to pojąć
Selyuna pisze:Pytanko takie:
26. Popielata spódnica PROMOD, z tyłu dłuższa, rozmiar 40.
Promod ma strasznie zaniżoną rozmiarówkę, mogę prosić o podanie wymiarów?
Jarka pisze:Selyuna pisze:Pytanko takie:
26. Popielata spódnica PROMOD, z tyłu dłuższa, rozmiar 40.
Promod ma strasznie zaniżoną rozmiarówkę, mogę prosić o podanie wymiarów?
Bardzo proszę:
pas 86 cm
biodra 100 cm
długość z przodu 57 cm
długość z tyłu 71 cm
Przyzwoicie odszyta, cała na podszewce, stan idealny, nie widać że była noszona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości