Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Jest treść ? To się zajmę ogl dla niego
masKotka? pisze: Zabrałam z Rozkówki Łapka. Matko!!! Jaką on ma tę łapkę krzywąJa myślałam, że jak po operacji to zrobili jak należy, a ona jest w kształcie litery "S" :/ W samochodzie bardzo płakał za "swoimi ciociami". Teraz siedzi w małym pokoju i ustalają warunki z Tiną
![]()
Czy możecie mnie uświadomić jaka była historia jego połamania i czy ktoś wie czy jego książeczka jest w K.Ch?
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 20.01.-26.01.
20.01. pon. rano Kasia wiecz. Mara
21.01. wtorek rano brak wiecz. brak
22.01. środa rano Beatka wiecz. fruciu
23.01. czwartek rano Ania wiecz. Mara
24.01. piątek rano brak wiecz. Ania
25.01. sobota rano brak wiecz. brak
26.01. niedziela rano brak wiecz. brak
terenia1 pisze:masKotka? pisze: Zabrałam z Rozkówki Łapka. Matko!!! Jaką on ma tę łapkę krzywąJa myślałam, że jak po operacji to zrobili jak należy, a ona jest w kształcie litery "S" :/ W samochodzie bardzo płakał za "swoimi ciociami". Teraz siedzi w małym pokoju i ustalają warunki z Tiną
![]()
Czy możecie mnie uświadomić jaka była historia jego połamania i czy ktoś wie czy jego książeczka jest w K.Ch?
Kasiu super, że go zabrałaśGdzieś chyba na FB Piotrek dokładnie opisywał jego historię.
Książeczka zdrowia powinna być w kociarni, ale nie ma chyba wpisanej kastracji.
Kasiu jak być mu dała radę porobić jakieś zdjęcia mozesz mi przesłać mna maila - bo ona prawie bez zdjęć to zrobiłabym mu tekst do ogłoszenia i powolutku będzie go można ogłaszać.
terenia1 pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów 20.01.-26.01.
20.01. pon. rano Kasia wiecz. Mara
21.01. wtorek rano Mara wiecz. Teresa
22.01. środa rano Beatka wiecz. fruciu
23.01. czwartek rano Ania wiecz. Mara
24.01. piątek rano brak wiecz. Ania
25.01. sobota rano brak wiecz. brak
26.01. niedziela rano brak wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości