Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaS1987 pisze:Juz dawno nie zabieralem glosu wiec teraz zabiore i opowiem troche o swietach.
Pojechalismy z Felicja do Domu Naszej Duzej i tam przygotowywalismy sie do Swiat:)
Ja to żem byl w piwnicy polazic.
I wyszedlem brudny jak smola;)
Czarne lapy zem mial, a potem żem się rypsnął i żem odpoczywal:
A Felka, jak to Felka udawala ze jest grzeczna i ladna:
Ale ja Ją znam. I powiem Wam ze Ona to łobuz i rozwala swojaa zabawke bo tak po niej skacze
O to jest ta je zabawka. kula tą kulką w nieskonczonosc az potem w kawalkach jest ta zabawka
No i byl tam fajny gosciu. Benio sienazywal. Duza mowi ze to Dziadzio Benio.
Takie oczy zem zrobiljak go zobaczylem! Super gosc. O taki:
Lazilem za Nim ciagle. Troche mnie osyczal ale ja i tak sie tak![]()
na niego gapilem
A najlepsze co bylo w tym swietwaniu to prezenty! Dostalismy z Felką i Beniem prezenty.
Oczywiscie ja je poszedlem najpierw zbaczyc:
Ale ze dlugo trwalo rozpakowywanie to sie polozylem :
I wiecie co dostalismy? az trzy paczki chrupkowych przysmakow. Co prawda niewolno ich nam jesc ale zrobila Duza wyjatek i Nam dala. O tak zesy z Felka jedli:
Aha i tam tez byly inne fajne zabawki, kuleczka z ogonkiem, myszka z dzwoeczkiem i taka grzechotka co robi mnostwo halasu.
A na nastepny dzien, juz obzarci pojechalisy w dalsza wycieczke do Duzego rodzicow i tam duzo lezelimy i odpoczywalismy po ciezkich swietach
![]()
![]()
Pako pisze:Witajcie Feluniu i Maśku
AgaS1987 pisze:Pako pisze:Witajcie Feluniu i Maśku
Dzien Dobry Ciociu! Zobacz ile Nam trawy zasadzila Duza!![]()
Ja to jestem bardzo zadowolniony bo ja bardzo lubie trawe.![]()
Fela jej nie je, ona tylko patrzy.
ogolnie rzecz ujmujac to Fela tylko sie bawi swoja kuleczka...Nie wiem co Ona w niej widzi.Mnie to wcale nie pociaga
No bo jak mozna tak kulac i kulac w kolko i w kolko.przeciez to mozna dostac krecka
![]()
![]()
Pozdrawiam Cie ja Masio w trawie i Fela w lozeczku![]()
czarno-czarni pisze:moim zdaniem domaga się, byś jej kulała tą kulkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości