PALUCH 10!MRAU.Dużo kotów,dużo potrzeb,mało wolontariuszy :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 18, 2014 23:33 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

co one mają w sobie, że trudno oderwać wzrok???

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Sob sty 18, 2014 23:37 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

inga.mm pisze:co one mają w sobie, że trudno oderwać wzrok???

może ofertę bezbrzeżnej i bezinteresownej miłości w zamian za odrobinę serca i ciepły kąt?
Witaj Ingo . :D
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob sty 18, 2014 23:51 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

inga.mm pisze:co one mają w sobie, że trudno oderwać wzrok???

W schronisku same biedaczyska.
Czekające na miłość, na swojego człowieka, któremu można zaufać.

Mnie w schronisku skradła serce taka osobistość w marcu 2013:
Obrazek
Przyjechałam po nią na drugi dzień :)

(...)

W schronisku jest wiele kotów spragnionych człowieka.
Wciąż nie tracą nadziei i wydaje się, że zapomniały, że przez człowieka tyle wycierpiały.
Ktoś je porzucił, nie szukał.

Koty to wszechświat zaklęty w futerku, czterech łapach, nosku i mruczeniu.

Koty umieją się odwdzięczać i uzależniać od siebie :)
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Nie sty 19, 2014 0:17 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

Revontulet pisze:
jamkasica pisze:tak dla ułatwienia :roll:

edit: 17 cięte ucho... 23 jakieś exo?

Mam nadzieję, że naprawią to, bo taka forma mnie przerasta :? .
Nie wchodziłam dziś na kwarantannę, ale ze zdjęcia 23 też mi wygląda na exo.
Jest pers, są dwa maincoonowate, jest niebieskooki, jest biało-srebrna długowłosa to i exotyk może być.

Aha, Garfield poszedł do domu z zabezpieczonymi oknami :ok: .

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie sty 19, 2014 0:18 przez kuba.kaczor13, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie sty 19, 2014 0:17 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

Na Loteryjki 50a (dalekie Bielany) jest hurtownia z artykułami zwierzęcymi, która się zamyka i wyprzedaje, podobno duże rabaty. Numer ściągnęłam z netu, może warto zadzwonić i zapytać, czy coś im zostało i w jakich cenach: 22 308 96 06

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sty 19, 2014 10:43 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

Gwiazdor wreszcie szczęśliwy i zrelaksowany, wszystkie tak powinny mieć. Jako, że moje tymczasy mnie nie kochają, chętnie posiedzę dziś z kotami, które dla odmiany domagają się atencji człowieka. W dodatku, ze znanego mi składu zostały ze dwa czy trzy kocurki, więc będę miała co robić.
PS Kuba, chętnie bym pomogła, tylko nie wiem co, jak i czy mi wolno jako osobie z zewnątrz.
Tak czy inaczej, do zobaczenia wkrótce.
Obrazek

królik dags

Od: Czw gru 05, 2013 17:51

Post » Nie sty 19, 2014 10:49 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

królik dags pisze:Gwiazdor wreszcie szczęśliwy i zrelaksowany, wszystkie tak powinny mieć. Jako, że moje tymczasy mnie nie kochają, chętnie posiedzę dziś z kotami, które dla odmiany domagają się atencji człowieka. W dodatku, ze znanego mi składu zostały ze dwa czy trzy kocurki, więc będę miała co robić.
PS Kuba, chętnie bym pomogła, tylko nie wiem co, jak i czy mi wolno jako osobie z zewnątrz.
Tak czy inaczej, do zobaczenia wkrótce.

ręce do głaskania masz,chęci też .To wystarczy.
A ważne jest pierwsze wrażenie jakie sprawi osoba chcąca dokonać adopcji. I zamiana kilku słów.
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie sty 19, 2014 12:05 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

Kolejna zagadka :lol:
Kto to?
Obrazek

Obrazek

Chłopak, obecnie Nietzsche, niestety na początku chorował w domu - lało się z niego ze wszystkich otworów. Ale już wychodzi na prostą :ok: .
Trafił mu się BARDZO dobry domek i odpowiedzialna i kochająca Duża :piwa: .
Nietzsche śpi w łóżku, pcha się na kolana, lubi głaskanie.
Nadal pokazuje, gdy ma czegoś dość. Nie pozwala obcinać sobie pazurków ani pchać tabletek do gardła.
Lubi gości. Bardzo dzielnie znosi wizyty u lekarza.
Jest pewny siebie, chodzi po całym mieszkaniu.
Ale płacze, gdy nie widzi swojej Dużej. Chyba jeszcze nie wierzy w szczęście, które go spotkało :mrgreen: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie sty 19, 2014 12:41 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

Toż to dopiero tydzień w domku! Duża fantastyczna, potwierdzam, widziałam. Ale to lanie się zaskoczyło mnie, cienia kataru nie było widać po naszym Arbuzku.
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

Post » Nie sty 19, 2014 12:54 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

Boniedydy mnie ubiegła - też poznałam :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Nie sty 19, 2014 13:49 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

Witam w nowym wątku Paluszków, żeby dobrze im się działo w tym roku i jak najmniej ich było na Paluchu :D .
Tacki i pojemniczki zbieram i agituję do przekazania 1% dla Was.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie sty 19, 2014 15:51 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

Arbuuuuuuuuuuuuuzik :1luvu: jak dobrze znów zobaczyć kochaną mordkę. To nie do uwierzenia, że tyle czasu zajęło mu znalezienie Domku.
Ja właśnie wróciłam. Pewnej szylkretce nawet nie zdążyłam zrobić zdjęć, kupiła nowych państwa momentalnie. :)
Dziękuję wszystkim za, jak zwykle, miło spędzony czas.
Obrazek

królik dags

Od: Czw gru 05, 2013 17:51

Post » Nie sty 19, 2014 18:04 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

dziś tylko jedna kocia adopcja :( jeśli zapamiętałem to 722/13 (za to do domku poszło kilka szczeniaczków).
Ropniak powinien nazywać się Diesel. Mruczy jak szalony jak się umie go pogłaskać .Objawów chorobowych
nie widziałem , oczka czyste, gluta zero. Mała buraska podrapała mi całą szyję siedząc na moich ramionach ,
barankując i wtulając się siłą w twarz ,co na fotkach udokumentowała Dags.
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie sty 19, 2014 18:06 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

meggi 2 pisze:Witam w nowym wątku Paluszków, żeby dobrze im się działo w tym roku i jak najmniej ich było na Paluchu :D .
Tacki i pojemniczki zbieram i agituję do przekazania 1% dla Was.

Witaj Aniu , jak zawsze jestem na telefon ( jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało )
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie sty 19, 2014 18:15 Re: PALUCH 10!MRAU. Bury kot po osteosyntezie! Ktoś go szuka

Dzięki za wieści! Oby w następnym tygodniu kramik z kotkami cieszył się większym popytem, ale dobre i te dwa koty, co znalazły domy w weekend.
ObrazekObrazek

boniedydy

Od: Śro wrz 11, 2013 22:05

[poprzednia][następna]