Oczywiście w szczególności Żuczusiątko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:A mąż cierpi...
I się złości, że całe życie płaci składki...a w końcu i tak nie tylko badania, pewnie i operację też będzie musiał sobie zafundować sam:)
Małż jest od kilku dni nastawiony bojowo do NFZ![]()
![]()
Ja też![]()
![]()
shira3 pisze:
Jak ja to dobrze znam.....
Przerabiałam na wiosnę ubiegłego roku. Skończyło się tym, że i z RM i za operację musiałam zapłacić sama, bo z bólu już nie wyrabiałam. Plus, ze dzięki miau trafiłam do na prawdę rewelacyjnego ortopedy, który nota bene opiekuje się sportowcami z kadry narodowej i ceny, choć prywatne to nie aż tak powalające. Robi też konsultacje na NFZ ale nie wiem, jakie ma terminy. Jakby co, służę namiarami, od Was też do Poznania nie tak daleko.
Ewa L. pisze:Cześć Zuziu!
Dobrze że wróciłaś i![]()
![]()
![]()
![]()
za męża.
rudy kociak pisze:Współczuję mężowi z powodu kontaktów ze służbą zdrowia.Ja na zdrowie narzekać nie mogę,ale z racji tego że mam mamę w podeszłym wieku i bagażem chorób to chcę czy nie chcę jakiś tam kontakt ze służbą zdrowia mam.Od 15 listopada ubiegłego roku próbowałam zapisać mamę do kardiologa-sprawa poważna migotanie przedsionków,udało się na 9 stycznia tego roku.Pan doktor zlecił wykonanie echa serca-termin 3 lutego.Tu już taka gapa nie byłam zapisałam się na 18 lutego na konsultację z wynikiem echa serca,czyli jak na NFZ to nawet nie najgorzej
puszatek pisze:witaj Zuziu po przerwie![]()
![]()
![]()
bardzo Cię proszę o nie ubliżanie mojej ulubionej Kropeczce od burych maup![]()
miło Cię znowu czytać![]()
![]()
Caragh pisze:Jak miło, ze jesteście!![]()
Oczywiście w szczególności Żuczusiątko![]()
![]()
Miraclle pisze:Zuziu![]()
![]()
![]()
Kropeczka to baaaardzo charakterna panna. Biedna Luneczka![]()
Miejscówka u Żuczka też niczego sobie![]()
![]()
Jamniś kochany bardzo zgodny i podzielił się posłaniem z siostrą
![]()
Mężowi współczuję i to bardzo. Taka jest ta nasza służba zdrowia i na co komu te składki
barbarados pisze:Jesteś![]()
![]()
![]()
![]()
Moje dziewczyny też sie tłuką o miejsce na drapakuI też potrafią sobie limo nabic .
Miraclle pisze:Staruszek Kochany![]()
![]()
![]()
![]()
Starość na to nie ma lekarstwa![]()
Zuziu może i Gapcio z niego ale zdrówko dopisuje, a to najważniejsze![]()
Kotina pisze:Dużo ciepłych myśli ślę, trzymam kciuki - powodzenie![]()
![]()
![]()
![]()
Kacperkowi potrzebny jest teraz przede wszystkim spokój i miska żarełka - a to u Ciebie Zuziu, ma![]()
może zrobić mu "domek" (miejscówkę) - w miejscu które najbardziej lubi ?
Fotki bardzo fajne - kocice-bambulce![]()
takie zawzięte uparciuchy ...
Ale może chociaż Rambuś ma spokój skoro one zajęte są sobą ?
barbarados pisze::1luvu:![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 16 gości