Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołuje

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sty 16, 2014 18:49 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

jak na niefana, niezwykle wręcz zorientowany :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt sty 17, 2014 10:11 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:ROZMOWY
NA DWIE GŁOWY!

Trwa konkurs skoków.
Fani oglądają, niefani wpadają na chwilę do pokoju.

Junior (zerka na tv) - Hlava? Jest też jakiś drugi, nie?
Matka (zwięźle) - Jest.
Junior (czyni wysiłek pamięci) - jak mu tam... Hałda...? Chałwa...?
Matka (cierpliwie) - Hvala.
Junior (ucieszony) - Wiedziałem, że coś po chorwacku!
...

No fakt. :roll:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt sty 17, 2014 19:40 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:Słuchajcie, jest taki Borys...
Nie mylcie go z Miszą.
viewtopic.php?f=21&t=151922&start=810

Ale na pewno jest jajeczny, co na to Leon...?
Niech to cholera, przecież nie może tak mieszkać na gołym polu, na dodatek w tak wrogim miejscu. Co to za wieś cholerna...? Jak poczytałam początek wątku, to mi witki opadły. :evil:

i co? bo słucham, a tu ucichło.
Szykuje się nadkomplet?

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt sty 17, 2014 19:51 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

<Kaszle niezobowiązująco i idzie na Listę Trójki.>

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt sty 17, 2014 19:52 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

hm, hm
8)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt sty 17, 2014 19:54 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Zrozumiała. Po cichu będę czekać na kolejne doniesienia.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob sty 18, 2014 20:07 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:<Kaszle niezobowiązująco i idzie na Listę Trójki.>

godne Sherlocka :mrgreen:

a jak już mi się o Benedikcie przypomniało to wtrącę małą historyjkę :)
niedawno wymyśliłam, że zamówię etui przyjaciółce z wyszywanym obrazkiem; w tamtej fazie pomysłu miało być właśnie z Benedictem.
mówię o tym mojemu tż, a on jakoś nie zorientował się o kim mowa i pyta zbity z tropu - "Z papieżem? A on nie ma na imię Franciszek?"
na co ja, zdolna do zarykiwania się śmiechem zawsze i wszędzie, zgięłam się w pół, ledwom dotarła na drugą str przejścia dla pieszych i caaaałą drogę przez teatralkę wyłam, kwiczałam i ocierałam łzy :D
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Sob sty 18, 2014 23:40 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana czy to Ty jesteś tym tajemniczym domem dla Borysa ??

Kropkaa

Od: Pon sie 20, 2012 22:23

Post » Sob sty 18, 2014 23:54 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Ciii...
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Nie sty 19, 2014 18:52 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

planuję dziś wieczór z Sherlockiem i od 20 jestem zajęta :twisted:
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Pon sty 20, 2014 15:08 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Moja corka tez kocha Sherlocka w tej wersji.
each..(Wzdycham cicho)
czujem sie bardzo staram..
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Pon sty 20, 2014 23:02 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Ależ co tu ma wiek do rzeczy, ja sie pytam...? 8O

Refleksje bransoletkowo-koralikowe:
Nic, ale to nic, żadne nawlekanie, żadne dłubanie szydełkiem, nie jest tak wkurwiające, jak odkrycie, że się pomyliło i trzeba spruć. Na dodatek nie udało mi się dojść, jak mam to poprawić, więc w końcu sprułam wszystko i niech mnie ten wyrób rękodzielniczy pocałuje w dupę!!!!
Obrazek
<idzie spać, zionąc ogniem>

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto sty 21, 2014 9:54 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Miałam Aksona - sky teriera z hodowli, ale nie kupionego, tylko przygarniętego, bo nikt go nie chciał - głupie ludzie, bo był to najcudowniejszy sky na świecie!
Ponieważ rasa jest rzadko spotykana na ulicach, więc po czubek mieliśmy zaczepek w stylu "o! jaki śmieszny", "o! jaki dziwny" itp.
Kiedyś byliśmy w ośrodku w Wildze. Tam nie ma deptaków, tylko szliśmy wzdłuż szosy. Jakaś pani zakląskała radośnie "ooooo!!!! jaki śmieszny i włochaty! jaka to rasa". Mój małż, któremu na ta kląskanie gul podskoczył niewiele myśląc odpowiedział uprzejmie "jamnik tasmański". Pani wyraziła zdziwienie, że nigdy nie słyszała o takiej rasie, więc małż uprzejmie poinformował, że to jedyny taki pies na świecie.
Zobaczyliśmy panią na kolacji, gdy z ożywieniem coś opowiadała wskazując na nas. Nie wiem co powiedział jej współbiesiadnik, ale nagle ożywienie jakoś w niej sklęsło i nie odkłaniała się nam do końca pobytu.
Obrazek Obrazek

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Wto sty 21, 2014 19:21 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

No bo ten sherlok w tej wersji to taki mlodziak
Ech
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

[poprzednia][następna]