Komu róże, komu koty - na kocie staruszki

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sty 17, 2014 21:01 Re: Kwiatek dla Babci, rybka dla Dziadka- na kocie staruszki

morelowa pisze:Rogi książkom zaginają :twisted: zamiast se zakładkę pozyskać :roll:
Zakładek trzeba mieć stertę jak się czyta kilka na raz :mrgreen:

Mądrze prawisz :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob sty 18, 2014 3:34 Re: Kwiatek dla Babci, rybka dla Dziadka- na kocie staruszki

Do parweniuszowskiego ;) :D użytku mam zakładki, które mój TŻ zabiera ze służbowych opakowań jakichś herbacianych 100ekspresówek (takie zwykłe, tekturkowe przekładki, których nie strach zgubić i zostawić, kiedy się oddaje do biblioteki szybko czytane książki).
Ale, państwo koffane ;) , do patrycjuszowskiego ;) smakowania książek kocie zakładniki, kwiatki, rybki to podstawa :ok:
Cóż jest przyjemniejszego, niż piękna, ekologiczna kocia "główka" wystająca z odłożonej książki? Taka która mówi, jak ciastko do Alicji z Krainy Czarów (to od "zjedz mnie" ;) ) "przeczytaj" ;) "zobacz, co będzie dalej" ?

O tę niebieską zakładkę będę walczyć, jak lwica :D
Obrazek

Marcellina

Od: Nie sie 05, 2007 12:29

Post » Sob sty 18, 2014 7:59 Re: Kwiatek dla Babci, rybka dla Dziadka- na kocie staruszki

Cóż jest przyjemniejszego, niż piękna, ekologiczna kocia "główka" wystająca z odłożonej książki?

:mrgreen:

Racja!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob sty 18, 2014 11:24 Re: Kwiatek dla Babci, rybka dla Dziadka- na kocie staruszki

:D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Sob sty 18, 2014 11:28 Re: Kwiatek dla Babci, rybka dla Dziadka- na kocie staruszki

poproszę, cytuję : 2c albo inny kotek na życzenie

Mam dwa, a właściwie trzy życzenia
- dymny (Marcelek) i czarny (Milka) :mrgreen:

ojej byłabym zapomniała :strach: - rudy (Imbirek)
Pako

Post » Sob sty 18, 2014 22:38 Re: Kwiatek dla Babci, rybka dla Dziadka- na kocie staruszki

Pako pisze:poproszę, cytuję : 2c albo inny kotek na życzenie

Mam dwa, a właściwie trzy życzenia
- dymny (Marcelek) i czarny (Milka) :mrgreen:

ojej byłabym zapomniała :strach: - rudy (Imbirek)

zaszalałaś Ciotka :ryk: :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon sty 20, 2014 22:10 Re: Kwiatek dla Babci, rybka dla Dziadka- na kocie staruszki

Marcellina pisze:Do parweniuszowskiego ;) :D użytku mam zakładki, które mój TŻ zabiera ze służbowych opakowań jakichś herbacianych 100ekspresówek (takie zwykłe, tekturkowe przekładki, których nie strach zgubić i zostawić, kiedy się oddaje do biblioteki szybko czytane książki).
Ale, państwo koffane ;) , do patrycjuszowskiego ;) smakowania książek kocie zakładniki, kwiatki, rybki to podstawa :ok:
Cóż jest przyjemniejszego, niż piękna, ekologiczna kocia "główka" wystająca z odłożonej książki? Taka która mówi, jak ciastko do Alicji z Krainy Czarów (to od "zjedz mnie" ;) ) "przeczytaj" ;) "zobacz, co będzie dalej" ?

O tę niebieską zakładkę będę walczyć, jak lwica :D

morelowa pisze:A sobie takiego kota z rybą mogę??
Wprawdzie jestem babcią nie dziadkiem, ale to chyba nie jest na mur przypisane ? :mrgreen:
Kwiatki taaaakie śliczne... :D

zakładki do was polecą :1luvu:

a 2 czerwone różyczki zostały w pilnym trybie telefonicznym sprzedane poza forum jako rzeczywisty prezent dla Babć od kochającego wnuczka ( czyli syna koleżanki :1luvu: )

morelowa i Marcellina :1luvu: :1luvu: - wasza licytacja pomoże staruszce u Alienor, tylko nr konta od Niej wezmę, a za różyczki poszła wplata dla Broni.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Wto sty 21, 2014 7:53 Re: Kwiatek dla Babci, rybka dla Dziadka- na kocie staruszki

Oby wszystkim kocim babciom i dziadkom się dobrze działo!!
:1luvu:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto sty 21, 2014 17:18 Re: Kwiatek dla Babci, rybka dla Dziadka- na kocie staruszki

dziękuję! :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia]