rudy kociak pisze:A przystojny ten tatuś był z którym siedziałaś po ciemku?![]()
Nie.
Moderator: Estraven
Ziva znalazla dom 
Aniada pisze:Duże. I zasadnicze.
Posiadam bowiem pamięć.
Aniada pisze:Beatka, masz jednak pamięć jak kuraMoje wywiadówki nie trwały WCALE, bo nie miałam wychowawstwa. Siedziałam na konsultacjach przez 1,5 godziny i jechałam do domku.
A wczoraj miałam 1,5 godziny wywiadówki + niemal tyle samo konsultacji. I wreszcie, gdy siedziałam sobie z pewnym tatusiem - wyłączyli nam światło... Aż się wystraszyłam, że oto zamknęli mnie w szkole z obcym chopem i może będę musiała mu oddać mój, leżący w bibliotece, materac...

Aniada pisze:kotkins pisze:Aniado, nie mogę przyrządzić bez dodatków: Amelia śmierdzi siczkami.
Bo to trzeba najpierw w mleku wymoczyć. Jak cynaderki, bodajże.Oj, Kotkins, zadziwiasz mnie.
Beatka, masz jednak pamięć jak kuraMoje wywiadówki nie trwały WCALE, bo nie miałam wychowawstwa. Siedziałam na konsultacjach przez 1,5 godziny i jechałam do domku.
A wczoraj miałam 1,5 godziny wywiadówki + niemal tyle samo konsultacji. I wreszcie, gdy siedziałam sobie z pewnym tatusiem - wyłączyli nam światło... Aż się wystraszyłam, że oto zamknęli mnie w szkole z obcym chopem i może będę musiała mu oddać mój, leżący w bibliotece, materac...
EDIT: Zanim życzliwi wysnują spiskową teorię dziejów i chwycą za słuchawkę, by dzwonić do TVN poinformuję, że jednak mnie NIE zamknęli, a światło włączyli.
I nie, nie gotuję kotów.Konfabuluję sobie jedynie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Sylwia_mewka i 31 gości