A Tinka siedziala z Ryfka na desce do prasowania ^^ zmniejszaja dystans.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Od wczoraj Floruś zamieszkał w piechniczkowym domku.
Poszedł na swoje - to w tym wypadku bardzo trafne określenie. Dziarsko i z zadartym ogonkiem oswoił całą przestrzeń z dużymi i małymi Dużymi włącznie. Były ganianki z dziećmi w szeleszczącym tunelu i wspólne czytanie. Ten widok na zawsze zostanie w moim sercu: duży Duży z małym Dużym rozłożeni z książką, a między nimi Florek z bardzo poważną minką oglądał obrazki i słuchał czytania.
Tylko rezydent Dominik był zupełnie zdezorientowany: Jak to? Wymieniliście mnie na tego tam? Już mnie nie chcecie? To co mam teraz zrobić?
Alienował się biedaczek i warcząc próbował wzrokiem unicestwić wroga.
Florek, natura otwarta i pokojowo nastawiona do świata, w konflikty nie wchodzi i szanuje upodobania i potrzeby innych, więc mam nadzieję, że Dominiś szybko przekona się do niego i uzna za przyjaciela i brata.
I za to trzymajmy kciuki![]()
![]()
![]()
Kiedy wychodziłam, Floruś przyszedł do przedpokoju i przycupnął obok dużego Dużego. Jak prawdziwy gospodarz odprowadzający gościa.
Mój mały rycerzyk... Tęsknie za nim okropnie, ale i cieszę się bardzo, że domek jest taki fajny, a przeprowadzka przebiegła tak bezboleśnie (te mieszane uczucia... robią okropną demolkę w żołądku...)
Niech Im wszystkim słońca w sercach nigdy nie zabraknie
UdostępniłamAlienor pisze:Jeśli mogę prosić o "prywatę"o ile macie FB proszę, udostępniajcie https://www.facebook.com/events/6726051 ... r=upcoming. Te 2 koty (jeden na pewno białaczkowy, drugi na 70% zarażony) mają tylko 7 dni jeśli nie znajdzie się DT/DS
. I nie, hanelko, nie chodzi o to, żebyś Ty je wzięła. Ale jeśli wiele osób udostępni to wydarzenie, jest szansa że zdążymy przed deadlinem
.
piechniczka pisze:piechniczkowy domek zgłasza się
Dominik już wrócił ze swojej jaskini, mieli dziś pacanki i gonitwę po domku. Integracja jaką można sobie wymarzyć.
Teraz czas na rozkochiwanie się w sobie
piechniczka pisze:piechniczkowy domek zgłasza się
Dominik już wrócił ze swojej jaskini, mieli dziś pacanki i gonitwę po domku. Integracja jaką można sobie wymarzyć.
hanelka pisze:Od wczoraj Floruś zamieszkał w piechniczkowym domku.
piechniczka pisze:piechniczkowy domek zgłasza się![]()
hanelka pisze:Barbarka ma dziś zabieg. Czekam na wiadomość i wierzę w korzeń
Rabarbarek jest nie do zdarcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, kasiek1510, puszatek i 75 gości