Agneska pisze:Podforum, Koleżanko, zmieniliście. Utrudniacie życie śledzącym Was.
Patmol pisze:właśnie -tez tego nie rozumiem
przecież nasze koty -to dla tych co maja koty na DS
masz już wszystkie koty na DS?????
Alienor pisze:Przez te przenosiny zgubiłam wątek i pojawiam się dopiero teraz. A pani najwidoczniej ma EGO tak ogromne, że jej świat cały przesłania. Ona chce - ona ma mieć. Ale powiedziałaś jej otwartym tekstem, że ma 80% szansy że każdy nowy kociak, nawet szczepiony, zejdzie na pp jeśli go weźmie przed dezynfekcją i pół roczną kwarantanną? I dalej chce bo ona cierpi? I tekst, że wzięcie kotka będzie ją obciążało jeszcze bardziej, bo miejsce pustki zajmą wyrzuty sumienia, że zamordowała z pełną świadomością młodego kociaka - też jej nie wzrusza?
violet pisze:Czytam te opowieści o chcących adoptować kota i
Nie wiem, czy sobie poradzę w takich rozmowach![]()
ale dobrze, że to opisujesz, chociaż pewnie życie i tak mnie zaskoczy
ASK@ pisze:violet pisze:Czytam te opowieści o chcących adoptować kota i
Nie wiem, czy sobie poradzę w takich rozmowach![]()
ale dobrze, że to opisujesz, chociaż pewnie życie i tak mnie zaskoczy
Dobrze będzie.
Dzwoni telefon. Pan chce Saszkę. Saszkę dla rodziców ,którym kot zdechł. Pozbierali się i dojrzeli do nowego domownika. A on z żoną chce zrobić im prezent. Pominę całą gadkę dotyczącą prezentu w postaci kota i takich tam szczegółów mało istotnych w tej sprawie. Dochodzimy do tematu, że Sasza może być tam jedynaczką bo ludzie cięgiem w domu siedzą . Bo dla pana jedynak ,to kot co sam dulczy ciągle w domu. Jak jest na stałe ludź to już jedynakiem nie jestSłyszę więc ,że som na emeryturze. Nabuzowana deczko, już liczę ,ile mogą mieć wiosenek i zimek, bo wszak mocno leciwym młodego kota nie oddam-jeśli by nawet w złocie kuwetę mieli wyciepaną.
Słyszę ... no dość leciwi som...tak po 50 ...no może bliżej 60.
Zapowietrzyłam się na takie bezeceństwa. Ja jeszcze o obcasach i mini myślę a powinnam dołek sobie kopać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości