Bosy&Bratek&Bella :) Kapselek za TM :-(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 13, 2014 20:20 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Pierwsze wspólne zdjęcie :)

itaka pisze:Bratek szybko dogoni Bosego rozmiarem i będzie problem z rozpoznaniem, który jest który :)

To prawda :D Nawet teraz jak są osobno, to szybko nie idzie się połapać, który jest który :D Bratka poznajemy po końcówce ogonka - ma jakby ucięta. Czy coś mu się stało, czy po prostu z taką urodą się urodził? :)

W ogóle to Bratkowi na gwałt potrzebny jest kask :D Ilekroć się do niego podejdzie, a on leży np. na krześle to tak wystawia ten łepek do głaskania, że za każdym razem - puk! w stół :D Kochamy go bardzo :D

Bosego też - jestem taka dumna z niego, że on tak dobrze przyjął Bratka, taki mądry kotek, najlepszy :) Wczoraj tylko raz syknął na Bartka jak ten skoczył na niego w czasie zabawy piórkiem. Tego było już za wiele, nawet jak dla wyrozumiałego Bosego :D

faxcooks pisze:wymiziałabym ich

cześć kolegi, idziemy się pobawić troszeczku foliowymi kuleczkami? :3
pola.

Cześć piękności!
Idziemy się bawić! Idziemy, szybciutko :)
B&B

foreverka

Od: Pt sty 03, 2014 18:57

Post » Pon sty 13, 2014 20:42 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Pierwsze wspólne zdjęcie :)

foreverka pisze:
itaka pisze:Bratek szybko dogoni Bosego rozmiarem i będzie problem z rozpoznaniem, który jest który :)

To prawda :D Nawet teraz jak są osobno, to szybko nie idzie się połapać, który jest który :D Bratka poznajemy po końcówce ogonka - ma jakby ucięta. Czy coś mu się stało, czy po prostu z taką urodą się urodził? :)

Tak, przed przyjazdem do Was przycięłyśmy mu włoski na koniuszku ogonka jako znak rozpoznawczy, żeby przypadkiem nie przywieźć Wam jego siostry Chmurki (jestem trochę ślepawa :wink: ).
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Pon sty 13, 2014 20:46 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Pierwsze wspólne zdjęcie :)

zakochałam się w tym BeBeDuecie <3

faxcooks

Od: Wto lip 02, 2013 8:47

Post » Pon sty 13, 2014 21:04 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Pierwsze wspólne zdjęcie :)

Jarka pisze:
foreverka pisze:

Tak, przed przyjazdem do Was przycięłyśmy mu włoski na koniuszku ogonka jako znak rozpoznawczy, żeby przypadkiem nie przywieźć Wam jego siostry Chmurki (jestem trochę ślepawa :wink: ).

Hihi, świetny pomysł :D A oni aż tacy podobni?

faxcooks pisze:zakochałam się w tym BeBeDuecie <3

Dziękujemy :D A my zakochani w Polci :D

foreverka

Post » Pon sty 13, 2014 21:14 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Pierwsze wspólne zdjęcie :)

Bardzo podobni, tylko oczka mają troszeczkę inne, no i podogonie :)

Nie mogę wyjść z podziwu jak się chłopakom świetnie układają wzajemne stosunki :D

Jarka

Post » Wto sty 14, 2014 0:42 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Pierwsze wspólne zdjęcie :)

No nie możemy narzekać, naprawdę. Ja tak bardzo się denerwowałam, a widać niepotrzebnie, bo chłopaki wspaniale sobie poradzili sami :) A i tak jestem pewna, że będzie jeszcze lepiej :)

foreverka

Post » Wto sty 14, 2014 21:05 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Pierwsze wspólne zdjęcie :)

Baardzo trudno im razem zrobić zdjęcia, ale coś się udało :)
Obrazek

I oczywiście najlepsza do zabawy - torba z IKEI :)
Obrazek

foreverka

Post » Wto sty 14, 2014 21:31 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Nowe zdjęcia :)

Tańcowały dwa Michały, jeden duży drugi mały :D

A co się dzieje nocą? Śpią razem? Bratek w ogóle sypia w nocy?

Jarka

Post » Wto sty 14, 2014 21:39 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Nowe zdjęcia :)

Spokojnie już nie długo nie rozpoznacie, który jest który :D
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto sty 14, 2014 21:49 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Nowe zdjęcia :)

Jarka pisze:Tańcowały dwa Michały, jeden duży drugi mały :D

A co się dzieje nocą? Śpią razem? Bratek w ogóle sypia w nocy?

W nocy błoga cisza i spokój. Śpimy wszyscy :) Chłopaki raczej nie śpią jeszcze razem - dziś rano np. Bosy spał na swojej pufie, a Bratek na krześle - tyle widziałam :)
I akurat w tej kwestii życzyłabym sobie, żeby nic się nie zmieniało - to znaczy - niech śpią w nocy :)
Bosy dobre pół roku się przyzwyczajał, że noc jest od spania. A Bratek - on od razu wie :)

foreverka

Post » Wto sty 14, 2014 21:57 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Nowe zdjęcia :)

Myślę, że noce Bratka u Was są dużo spokojniejsze niż te, do których był dotychczas przyzwyczajony, więc pewnie tez się cieszy, że może pospać spokojnie.

Jarka

Post » Wto sty 14, 2014 22:31 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Nowe zdjęcia :)

ale przystojniaki <3

faxcooks

Post » Śro sty 15, 2014 21:02 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Nowe zdjęcia :)

Przystojni wyjątkowo. Czarne koty są bardzo fotogeniczne. :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw sty 16, 2014 22:14 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Nowe zdjęcia :)

co tam u dueciku? <3

faxcooks

Post » Pt sty 17, 2014 16:43 Re: B&B czyli Bosy i Bratek :) Od ponad tygodnia razem :)

Witamy :)
Duecik ma się dobrze, ja teraz jestem mocno zapracowana i nawet nie mam czasu się nimi nacieszyć. A są wielkim źródłem radości :) Mi się ciągle buzia cieszy jak sobie na nich patrzę :D Prym oczywiście wiedzie Bratek - to jest kociak, którego jest wszędzie pełno, chodzi za Bosym krok w krok (wczoraj go zabierałam z łazienki, żeby Bosy mógł chociaż w samotności się załatwić :P , bo to małe wszędzie wchodzi i wszędzie zagląda i wszędzie chce być :)
Np. Bosy już precyzyjnie ma dopracowane chodzenie po wannie i wskakiwanie do umywalki, Bratkowi jeszcze nie za bardzo wychodzi i zawsze albo spadnie, albo się zsunie, po czym próbuje dalej :D

No i codziennie rano budzi nas galop 4 par stópek po naszym łóżku i naszych głowach :strach:

Bratek jest u nas troszkę więcej niż tydzień, a my już nie pamiętamy jak to było bez niego (było spokojniej :P )

foreverka

[poprzednia][następna]