Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agulas74 pisze:Mam pytanie: czy działa teraz wasz sklepik? Potrzebuję kupić karę Power of Nature, gdyby była u was zamówiłabym. Ale TŻ twierdzi, że coś jest nie tak ze stronką.
miszelina pisze:
Sklepikiem zajmuje się Tweety, pisz do niej. Z tego co wiem, ma na dniach ruszyć (może jutro, może pojutrze). Jak możesz poczekać, to proszę poczekaj.
Niestety wszelkie przekształcenia niosą za sobą tonę biurokracji, nowe konta bankowe, wymianę dokumentów itp. Ale mam nadzieje, że ten horror niebawem się skończy.
Agulas74 pisze:miszelina pisze:
Sklepikiem zajmuje się Tweety, pisz do niej. Z tego co wiem, ma na dniach ruszyć (może jutro, może pojutrze). Jak możesz poczekać, to proszę poczekaj.
Niestety wszelkie przekształcenia niosą za sobą tonę biurokracji, nowe konta bankowe, wymianę dokumentów itp. Ale mam nadzieje, że ten horror niebawem się skończy.
No tak, rozumiem.
Do końca tygodnia mogę poczekać, dłużej nie bardzo, bo się karma kończy...
miszelina pisze:Witamy serdecznie i jednocześnie informujemy, iż w dniu dzisiejszym nastąpiła zmiana nazwy fundacji. Obecnie nazywamy się
Krakowska Fundacja Pomocy Zwierzętom Stawiamy na Łapy, w skrócie Fundacja Stawiamy na Łapy. W najbliższym czasie nastąpią zmiany w adresach zarówno fanpagu na FB, jak i strony internetowej i sklepu. Zaktualizowane adresy znajdą się w pierwszym poście.
ewka63 pisze:miszelina pisze:Witamy serdecznie i jednocześnie informujemy, iż w dniu dzisiejszym nastąpiła zmiana nazwy fundacji. Obecnie nazywamy się
Krakowska Fundacja Pomocy Zwierzętom Stawiamy na Łapy, w skrócie Fundacja Stawiamy na Łapy. W najbliższym czasie nastąpią zmiany w adresach zarówno fanpagu na FB, jak i strony internetowej i sklepu. Zaktualizowane adresy znajdą się w pierwszym poście.
Czy będzie można w takim razie przekazać 1% na obecną fundację? Będzie numer KRSu?
Tweety pisze:
Jutro powinniśmy mieć już nr konta i mam nadzieje certyfikat do strony, która przestanie pokazywać wtedy, że stwarza zagrożenie. Proszę o info na pw jaka to ma być karma konkretnie, postaram się ściągnąć na czas
ewka63 pisze:miszelina pisze:Witamy serdecznie i jednocześnie informujemy, iż w dniu dzisiejszym nastąpiła zmiana nazwy fundacji. Obecnie nazywamy się
Czy będzie można w takim razie przekazać 1% na obecną fundację? Będzie numer KRSu?
miszelina pisze:
I jedna dobra nowina: Jacuś już w domu własnymWyleguje się na kanapie i wcina tuńczyka.
Tweety pisze:ewka63 pisze:miszelina pisze:Witamy serdecznie i jednocześnie informujemy, iż w dniu dzisiejszym nastąpiła zmiana nazwy fundacji. Obecnie nazywamy się
W tym roku wspierając 1% fundację Chatul http://www.chatul.pl będzie można pomóc naszym kotom. Wystarczy wpisać ich KRS 0000312325 i jako cel szczegółowy wpisać "koty Kraków"
Bardzo dziękujemy
miszelina pisze:Szykują się dalsze przetasowania kotów: Filip wybiera się do domu stałego, Klara przeprowadza na tymczas, Placek, Farfi i Frania są "po słowie".
Pojawił się nowy kocurek Matrix, już po kastracji, czeka na szczepienie. Milutki, młodziutki, na sam widok człowieka mruczy i ugniata. Jak tylko wyjdzie z klatki i będą fotki, wstawię go do postu przedstawiającego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kocidzwoneczek i 263 gości